Hvordan Russiske Utøvere Presterte På Verdenscupen I Det Individuelle Løpet

Innholdsfortegnelse:

6 jenter fra landslaget i Russland tok til start for å storme en 15 kilometer lang distanse og 4 skytebaner. Finca Kaisa Makarainen, slovakiske Nastya Kuzmina ble ansett som favorittene til det individuelle løpet i Slovenia. Dorothea Wierer tok imidlertid ledelsen i konkurransen. Hvordan endte løpet for våre idrettsutøvere i Pokljuka?

Skiskyttere klatrer

Individuell løpsstart

Dorothea Wierer avsluttet første etappe bedre enn motstanderne. Etter henne ble Katharina Innerhofer, Persson Lynn, Susan Dunkley inkludert på listen over forfølgere. Andre rivaler gikk godt bak dem i tide.

Den russiske atleten Ulyana Kaisheva skjøt på skytebanen uten bommer, men var 25 sekunder bak Dorothea i tide.

På utsatt skiftet lederen. Den første posisjonen ble tatt av en idrettsutøver fra Tyskland Denise Herrmann. Hun slo Wierer med 4,9 sekunder.

Avstand skiskyttere

Kamp for ledelse

Følgende hendelser i det enkelte løp ble husket for den konstante forandringen av lederen. Løpet ble ledet av Franziska Preuss. Senere ble hun imidlertid forbigått av amerikanske Dunkley. Så, i løpet av løpet, gjentok alt igjen. Den tyske kvinnen tok ledelsen igjen. Hun dekket tre skytebaner uten en glipp. Dette resultatet tillot henne å komme foran skiskytteren fra USA.

Den finske atleten Kaisa Mäkärainens riflekassetter bommet på mål på den første skytebanen. Hun klarte ikke å lukke 4 mål i skytingen. Slike ærlig svakt arbeid reduserte muligheten til å kjempe om medaljer på pallen dramatisk.

Den russiske skiskytteren Katya Yurlova gledet fansen sin i utsatt skyting. Hun traff alle målene og ble nummer 6 i løpet, 18 sekunder tilbake på ski fra nummer én.

Irina Starykh taklet skytingen og tok den mellomliggende 4. plassen. Hun var 23 sekunder bak løpsleder Monika Heunisch.

Den første skiskytteren som fullførte det individuelle løpet i Pokljuka var Wierer. Nøyaktigheten av skytingen hennes var unøyaktig. Hun bommet to ganger og gikk umiddelbart etter mål og solet seg i rommet.

Ira Starykh opprørte fansen med en støtende feil på slutten av konkurransen. Han tillot henne ikke å stole på å vinne en medalje.

Skiskytter ved skytebanen

Løpet er slutt

Konkurransen i Slovenia viste seg å være ganske dramatisk. Den ukrainske atleten Yulia Dzhima traff alle de 20 målene og slo Monica Hoynisch polka med 3,3 sekunder.

Representantene for Øst-Europa klatret opp på pallen. Julia Dzhima vant førsteplassen. Ukraineren viste seg ikke bare som en førsteklasses skytter, men også som en rask skiløper. Sølvmedaljen gikk til Hojnisch, bronsen gikk til den tsjekkiske Marketa Davidova.

Seieren gikk utenom russerne. De endte utenfor 10. plassering. Starykh tok 12. plass, Valya Vasnetsova kom 13.. Kaisheva, Vasilyeva, Yurlova-Perth ble ikke engang inkludert i topp 20.

Tapet av utøverne våre viste seg å være ganske irriterende for fansen deres. Til tross for russernes store ønske om å pålegge motstanderne en kamp, klarte de ikke å få de ettertraktede medaljene. Vi kan bare håpe at flaks vil være på siden av skiskyttere i neste løp.