Hvordan Flate Magen På En Måned

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Flate Magen På En Måned
Hvordan Flate Magen På En Måned

Video: Hvordan Flate Magen På En Måned

Video: Hvordan Flate Magen På En Måned
Video: Sådan tyndes taljeomkredsen fra 44 til 36 cm i løbet af en uge, taber 12 kg på 5 dage uden diæt 2024, April
Anonim

Nesten hver kvinne husker problemet med en ikke for stram mage før feriesesongen. Så du vil gå trygt langs stranden og vise frem din perfekte flate mage. I dag løses problemet med overflødig fett med riktig kombinasjon av kosthold, trening og spesiell massasje.

Hvordan flate magen på en måned
Hvordan flate magen på en måned

Bruksanvisning

Trinn 1

Uten restriksjoner på mat er det umulig å gjøre magen flat. Fjern høy-kalori og fet mat, da ellers vil fett i magen forsvinne veldig sakte. Husk å ta med cottage cheese, kefir og sjømat i det daglige kostholdet ditt, det er denne maten som direkte bekjemper overflødig vekt i underlivet og lårene. I løpet av dagen, spis 5-6 ganger i små porsjoner, etter klokka 19 anbefales det å ikke spise noe. Hvis du er veldig uutholdelig, er det bedre å spise et eple eller annen frukt som er tilgjengelig enn å tilfredsstille sulten din med søtsaker eller paier. Drikk væske så mye som mulig: fortsatt mineralvann, grønn og svart te, nylaget juice, meieridrikker har en gunstig effekt på kroppen som helhet, tilfredsstiller sult, og viktigst av alt, bidrar til vekttap.

Steg 2

Trening for å skape flat mage er nødvendig, uten den vil det ikke være noen effekt. For å flate magen din, gjør mageøvelser 20 til 50 ganger hver dag. Øk belastningen gradvis, mens du vrir bøylen før du trener på pressen - dette øker blodsirkulasjonen dramatisk, forbedrer stoffskiftet i huden og musklene, forbereder musklene for en tyngre belastning. En annen enkel øvelse som hjelper deg med å flate magen, er å trekke inn magen. Først forårsaker det ubehag og krever kontroll, men etter et par uker ser magen flatt ut.

Trinn 3

Massasjen fremmer også et tidlig resultat i å få en tonet mage. Du kan massere magen med hendene ved hjelp av essensielle oljer som sitron, grapefrukt, appelsin eller mandarin. Hvis du har en vibrerende massasje hjemme, gjør den en utmerket jobb med oppgaven som er satt før den, etter et 10-dagers kurs kan du tenke på flat mage.

Trinn 4

I tillegg til kosthold, trening og massasje, kan du ta andre tiltak for å styrke effekten og raskt bli kvitt overflødig magefett. Bruk korrigerende geler og kremer, de bryter aktivt fettavleiringer og forbedrer stoffskiftet under huden. Gjør i løpet av måneden flere rensende klyster for å hjelpe kroppen med å rense tarmene, fjerne giftstoffer og som et resultat redusere volumet i magen.

Anbefalt: