Verdensmesterskapet Om Fotball: Resultater Av Den Fjerde Kampdagen

15. juni, ved verdensmesterskapet i Brasil, fant tre faste kamper i gruppespillet sted. Lag av gruppe E og F. kom inn i kampen. I tre kamper ble det scoret ni mål, noe som bekrefter ideen om en lys start for verdensmesterskapet.

argentina_
argentina_

De første som kom inn på fotballbanen den fjerde kampdagen var landslagene i Sveits og Ecuador. Kampen fant sted i hovedstaden i Brasil på et stadion oppkalt etter den store søramerikanske spissen Garrinchi. Spillet viste seg å være interessant, og denouementet kom i de siste sekundene. Europeerne snappet en 2-1-seier i kampens siste angrep. Det skal bemerkes at dette er nok en viljesterk seier, da sør-amerikanerne åpnet poengsummen i kampen.

Franskmennene møtte Honduras i det andre spillet i kampprogrammet. Møtet ble avsluttet som mange forventet. Frankrike vinner 3 - 0 med full fordel i spillet. I kampen var det rødt kort for den honduranske spilleren, og Benzema ble nesten forfatter av det første Hattricket. Støttene scoret et av målene hans for den honduranske keeperen. Benzema satt igjen med to scorede mål.

Det berømte Maracanã stadionet var dagens siste kamp. Det argentinske landslaget gikk inn i kampen. Motstanderne til de to ganger verdensmestrene var debutanter fra Bosnia-Hercegovina. Argentinerne overspiste knapt rivalen med en minimumscore på 2 -1. Avslutningen på kampen viste seg å være nervøs, bosnierne hadde en sjanse til å hente seg tilbake, men de hadde ikke nok før det andre målet. Argentina ledet 2-0, men tapte det meste av andre omgang og sluppet inn på 85 minutter.