Verdensmesterskapet Om Fotball: Resultater Av Den Tredje Spilldagen

14. juni fant fire faste kamper av verdensmesterskapet sted i Brasil. Landslagene i Colombia, Hellas, Uruguay, Costa Rica, England, Italia, Elfenbenskysten og Japan gikk inn i kampen. Spilldagen presenterte mange vakre øyeblikk og mål, takket være at verdensmesterskapet ser mer og mer fargerikt ut.

Verdensmesterskapet 2014 om fotball: resultater av den tredje spilldagen

Det første møtet på den tredje spilldagen i verdensmesterskapet var rivaliseringen mellom Colombia og Hellas. Spillet fant sted på Mineirao stadion i Belo Horizonte i nærvær av 57 000 tilskuere. Colombianerne har vist at dette laget er klart for sportslige prestasjoner selv uten deres ledere. Selvsikker seier over Hellas med 3 - 0 er en utmerket bekreftelse på dette.

Den brasilianske byen Fortaleza var vertskap for dagens andre kamp. De regjerende mestrene i Sør-Amerika, Uruguayanerne kjempet mot Costa Rica. Kampen fant sted på Castelan arena, som har en kapasitet på rundt 64 000 tilskuere. Resultatet av spillet kan trygt kalles den første virkelige sensasjonen. Søramerikanerne, som ledet på stillingen 1 - 0, tapte til slutt 1 - 3.

Spillets tredje kamp var forventet med største utålmodighet. Dette er ikke tilfeldig, fordi England og Italia spilte seg imellom. Amazonia Stadium i Manus ble beæret av å være vertskap for denne kampen. Publikum så den intense kampen mellom titanene i verdensfotballen. Sluttresultatet er 2 - 1 til fordel for italienerne.

Det siste møtet på den tredje spilldagen Elfenbenskysten - Japan fant sted i Recife på Arena Pernambuco, og det ble også scoret tre mål i denne kampen. Etter at lagene gikk til pause, var stillingen 1 - 0 til fordel for asiaterne. I andre omgang vendte afrikanerne imidlertid tidevannet til møtet til deres fordel. Dommerens siste fløyte noterte seieren til Ivorians 2 - 1.