VM Om Fotball: Resultatene Fra Den Syvende Kampdagen

VM Om Fotball: Resultatene Fra Den Syvende Kampdagen
VM Om Fotball: Resultatene Fra Den Syvende Kampdagen

Video: VM Om Fotball: Resultatene Fra Den Syvende Kampdagen

Video: VM Om Fotball: Resultatene Fra Den Syvende Kampdagen
Video: LEO MESSI WINS 7TH BALLON D'OR (BALLON D'OR 2021) 7️⃣ 🏆 2024, April
Anonim

På den syvende spilldagen i verdensmesterskapet i Brasil fant tre faste møter sted. I andre runde spilte landslagene i Nederland Australia, Spania, Chile, Kamerun og Kroatia i gruppe A og B. I følge resultatene av kampene har noen lag allerede mistet sjansene for å nå sluttspilletappen.

Sverige
Sverige

Den første kampen 18. juni var et møte i Porto Alegre mellom Nederland og Australia. I spillet ble det scoret 5 mål, publikum så en skikkelig fotballfest med en bryggeopplevelse og enestående dyktighet fra mange spillere. Det nederlandske landslaget klarte å slå representantene for det grønne kontinentet med en score på 3 - 2. Robben var den første som sendte ballen i motstanderens mål, men så innlod Nederlandene selv en veldig vakker ball. Tim Cahill sparket inn fra tverrliggeren og sendte ballen i mål. I andre omgang tok australierne ledelsen, men det nederlandske landslaget klarte ikke bare å hente inn, men også å komme ut foran. Sluttresultatet på resultattavlen 3 - 2 til fordel for Nederland sender australierne til å pakke koffertene, og det nederlandske landslaget vil konkurrere med Chile om førsteplassen i gruppe B. Australia er fortsatt den siste kampen med det spanske laget.

Det legendariske stadion Maracanã har vært vitne til nok en gang feil på det spanske landslaget. I kampen mot Chile ble spørsmålet avgjort hvilket av disse to lagene som vil fortsette å kjempe for utgangen fra gruppen. Allerede i første omgang traff søramerikanerne to ganger porten til det spanske landslaget, noe som gledet fansen av stadion i Rio de Janeiro og alle de som var bekymret for Chile eller rotte mot Spania. I andre omgang prøvde verdensmestrene i 2010 å trykke porten til Claudio Bravo, men dette skjedde aldri. Den endelige seieren til det chilenske landslaget 2 - 0 gir ingen sjanser for Spania, som etterlater turneringen etter planen etter gruppespillet. Chilenerne møter Nederland om førsteplassen i gruppe B.

Den siste kampen på den syvende spilldagen var møtet i Manaus, der det kroatiske landslaget slo Kamerun. Spillet ble husket for de fire målene til europeerne. Alt afrikanerne kunne svare på var fire røde kort, som ble mottatt av spillerne i Kamerun. Nå har kroatene en god sjanse til å kvalifisere seg fra gruppe A. I den siste runden skal de spille med Mexico, og Brasil vil teste kamerunerne.

Anbefalt: