Hvordan Det Amerikanske Laget Spilte På FIFA World Cup

I det siste fotball-verdensmesterskapet deltar alltid det amerikanske landslaget. Nivået på fotball i USA vokser hvert år. Dette forklarer den større spredningen av denne sporten i landet, så vel som noen av suksessene til amerikanske fotballspillere på verdensscenen. Ved verdensmesterskapet i 2014 i Brasil så det amerikanske laget veldig verdig ut.

Hvordan det amerikanske laget spilte på FIFA World Cup 2014

Amerikanerne var i en tøff gruppe på FIFA World Cup i Brasil. Rivalene til det amerikanske landslaget i gruppespillet i turneringen var tyskerne, portugiserne og ghanerne.

Den første kampen i turneringen for amerikanerne ble preget av en 2-1-seier over Ghana-landslaget. Dessuten scoret amerikanerne i dette spillet det raskeste målet i hele mesterskapet (ikke engang et minutt har gått siden begynnelsen av møtet). Afrikanske fotballspillere klarte å hente seg tilbake, men amerikanerne snappet fremdeles seieren i de siste minuttene og fikk viktige tre poeng.

I den andre kampen ble det amerikanske landslaget motarbeidet av Portugal. Kampen endte med uavgjort (2 - 2). I denne kampen skulle amerikanerne vinne, men europeerne snappet uavgjort de siste minuttene.

I den siste kampen i gruppespillet møtte det amerikanske laget spillerne fra Tyskland. Noen mente at kampen ville være uinteressant, siden begge lagene i tilfelle uavgjort sørget for å komme seg ut av gruppen. Ingen uavgjort skjedde. Det tyske landslaget vant med en minimumscore (1 - 0). Fire poeng var imidlertid nok til at amerikaneren nådde sluttspillet fra andreplass i gruppen. De var foran Portugal med forskjellen mellom scoret og sluppet inn mål.

I 1/8 finalen møtte det amerikanske laget det belgiske laget. 90 minutter av kampen endte med en målløs remis. Først på overtid ble vinneren bestemt, som ble de europeiske fotballspillerne (2 - 1). Amerikanerne så veldig verdig ut i den kampen, selv om det var en klar fordel med de europeiske spillerne.

Det endelige resultatet av det amerikanske laget anses som veldig verdig. Laget var i stand til å gå videre fra den vanskelige gruppen til sluttspilletappen i verdensmesterskapet, der de bare tapte på ekstra tid.