Hvordan Zenit Spilte Sin Første Kamp I Champions League 2014-2015 Sesongen

16. september spilte Zenit St. Petersburg sin første kamp i gruppespillet i Champions League 2014-2015. Rivalene til klubben vår var Benfica-spillerne. Kampen fant sted i Portugal.

Hvordan Zenit spilte sin første kamp i Champions League 2014-2015 sesongen

Det russiske laget startet møtet med den formidable portugisiske motstanderen veldig trygt. Allerede i de første minuttene serverte Hulk farlig inn i sekstenmeteren. Pasningen hans endte nesten med et mål mot Benfica. Dette var den første advarselen mot det portugisiske forsvaret. Etter noen minutter til scoret Zenit fortsatt. Hulk på 5. minutt fikk en smart pasning fra Shatov og sendte ballen i nettet til Arthurs mål. Det russiske laget tok ledelsen 1 - 0. Etter det innrømmede målet forsøkte Benfica-spillerne å intensivere sine handlinger i angrepet, men St. Petersburg-fotballspillerne lot ikke motstanderne gjøre noe.

Midt i første omgang fant to viktige hendelser seg til. For en foul av siste utvei mot Dani ble den portugisiske keeperen utvist, og i det 22. minutt, etter et hjørnespark, sikret Witsel Zenits fordel. Stillingen var nå 2 - 0. Med dette resultatet gikk lagene til pause.

I andre omgang hadde spillerne i den russiske klubben flere sjanser til. Implementeringen mislyktes imidlertid. Hulk traff stolpen etter å ha slått fra en spiss vinkel, Rondon skjøt forbi porten og gikk til et møte med keeperen. Benfica-spillerne hadde ikke lyse hundre prosent scoringssjanser. Vi kan bare merke det farlige slaget mot hodet til Luizao etter standarden. Spa Lodygin.

Kampen endte med en sikker seier til Zenit med stillingen 2 - 0. Spillerne fra det russiske laget viste god organisering av spillet og kunne bekrefte sin klasse.