FIFA World Cup: Hvordan Argentina Spilte Den Andre Kampen På Verdensmesterskapet I Brasil

Den brasilianske byen Belo Horizonte var 21. juni vert for den andre kampen til det argentinske landslaget i gruppespillet til FIFA verdensmesterskap. Rivalene til en av favorittene til verdenscupen var spillerne til det iranske landslaget.

2014 FIFA World Cup: hvordan Argentina spilte den andre kampen på verdensmesterskapet i Brasil

Landslaget til Iran ved verdensmesterskapet i Brasil avsluttet første kamp med en kjedelig og kjedelig målløs remis med landslaget i Nigeria. Få trodde at noe sånt kunne skje i en kamp med det argentinske landslaget. Opp til den faste tiden ble kontoen på resultattavlen imidlertid aldri åpnet.

Argentinas landslag spilte en veldig dyster og kjedelig kamp. Til tross for at sør-amerikanerne i første halvdel hadde mer enn 70% ballbesittelse, skapte Argentinas spillere sjelden ekte scoringssjanser. Vi må hylle Iran. Dette laget er i stand til å holde taktisk forsvar forsvarlig med hele laget.

Argentinas leder og dens viktigste stjerne og håper Lionel Messi ikke kunne gjøre noe med de iranske defensiv rekkene. Dribblingen hans var ofte mislykket, med få skjerpende pasninger. Hele det søramerikanske laget i første omgang stablet ganske enkelt på Irans forsvar, men dette førte ikke til noe målutbytte.

I andre omgang ble det samme bildet observert. Etter det 65. minutt, med null poeng, begynte panikk å manifestere seg veldig tydelig i sør-amerikanernes spill. Fremhevende fotballspillere lyktes ikke i å angripe, og noen ganger kunne iranerne kile nervene til søramerikanske fans fra standardene.

Kampen endte gradvis uavgjort, lagene hadde allerede spilt 90 minutter, men Lionel Messi reddet Argentina. Allerede i den fortettede tiden slo han, etter å ha mottatt ballen nær linjen i straffefeltet, med det mest nøyaktige driblingen i det fjerne hjørnet av iranernes mål. Keeperen var maktesløs. Dette målet til den argentinske kapteinen tillot sør-amerikanerne å vinne en vanskelig, torturert seier over det iranske landslaget med en score på 1 - 0.

Argentinerne får seks poeng etter to kamper og leder alene tabellen i gruppe F på verdensmesterskapet i Brasil. Det er verdt å merke seg at for Messi var målet allerede det andre i mesterskapet, men i denne indikatoren er han fortsatt dårligere enn mange av mesterskapsscorer.