Hvordan Sochi-innbyggere Føler Om OL I Byen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sochi-innbyggere Føler Om OL I Byen
Hvordan Sochi-innbyggere Føler Om OL I Byen

Video: Hvordan Sochi-innbyggere Føler Om OL I Byen

Video: Hvordan Sochi-innbyggere Føler Om OL I Byen
Video: Age of Civilizations 2 (Германия) - Немецкая агрессия! #1 2024, Kan
Anonim

Om noen få uker vil Sotsji være vert for et storslått arrangement - vinter-OL 2014. Mange land forbereder seg på denne hendelsen, for ikke å nevne russerne, og enda mer innbyggerne i Sotsji. Så, hvordan føler innbyggerne i denne feriebyen, som har hatt æren av å være vert for mange gjester, om å være vertskap for OL i byen deres?

Sommersesongens topp i Sotsji
Sommersesongens topp i Sotsji

Problematisk forberedelse

Forberedelsene til dette prosjektet varer nøyaktig 7 år. Og i alle disse årene tåler innbyggerne i Sotsji vanskeligheter på grunn av mangel på grunnleggende fasiliteter, økt stab av politibetjenter og uopphørlige veiarbeid. Det snakkes ofte blant innbyggerne i Sotsji om hvor de skal dra før mars!

Følelsene til disse menneskene kan forstås. Masseforberedelse, hype, spenning - alt dette påvirker stemningen til innbyggerne i denne vakre byen. I tillegg får de forbedrede sikkerhetstiltakene innbyggerne i Sotsji til å føle at de har erklært krigstid. Folk er lei av å se soldater, skyttergraver og våpen hver dag. Men det skal forstås at alt dette gjøres for befolkningens beste og for den vellykkede holdingen av lekene.

De olympiske trafikkreglene skaper også en nervøs atmosfære. Dette er på en måte tillegg til gjeldende regler som begrenser sjåførers frihet. Det skal sies at i flere år ikke hastigheten på biler i en provinsby ikke overstiger 20 km / t. Og forberedelsene til OL har også skylden.

Vanskeligheter på grunn av den felles strukturen

I forbindelse med forberedelsene var planlagte strømbrudd ofte i kraft i Sotsji. Noen nabolag ble stående uten strøm i flere uker. Og siden tilkoblingen av gjenstander allerede har begynt, vil ikke situasjonen for innbyggerne i Sotsji bli bedre i nær fremtid. Naturligvis påvirker dette den emosjonelle tilstanden til innbyggerne i Sotsji negativt.

Her er noen flere irriterende faktorer: i desember ble alle sentrale deler av byen stående uten oppvarming; tre store boligområder ble stående uten varmt vann i januar; mangelen på lys tvinger oss til å bruke elektriske apparater aktivt, noe som igjen fører til hyppigere ulykker på grunn av overbelastning.

Mange turister, tilskuere og idrettsutøvere gleder seg til 7. februar - starten på lekene. Innbyggerne i Sotsji merker selv at det ikke vil være åpningen, men avslutningen av Sotsji-OL i 2014, som vil gi dem mer glede.

Når det gjelder innbyggerne i de kaukasiske regionene, vil de ikke være velkomne til de kommende spillene, og de får ikke lov til å komme inn i Sotsji. Dette ble uttalt av menneskerettighetsaktivisten Magomed Mutsolgov. Denne diskrimineringen tilfører hjertet til Sotsji-folket sorg.

Derfor kan innbyggere i Sotsji klage på hva som skjer. Å forberede et arrangement tar bort gleden og freden. Videre bekymrer de seg for transport og veiforhold på lekstidene. Vil de kunne komme på jobb på dette tidspunktet uten problemer, eller må de stå i trafikkork i lang tid? Vi håper at disse og andre problemer vil bli løst, og innbyggerne i Sotsji kan være stolte av verdens-OL, som fant sted i hjembyen deres!

Anbefalt: