Hvordan Stramme Magen Raskt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Stramme Magen Raskt
Hvordan Stramme Magen Raskt

Video: Hvordan Stramme Magen Raskt

Video: Hvordan Stramme Magen Raskt
Video: LOSE FAT за 7 дней (потеря веса живота) | 5 минут домашней тренировки 2024, Kan
Anonim

Magen passer ikke mange mennesker uavhengig av kjønn - selv de som er fornøyde med figuren generelt. Magen kan være veldig merkbar selv i tynne jenter, spesielt med en "apple" -type kroppsbygning (dvs. når fettet først og fremst er avsatt "foran"). Imidlertid, selv i dette tilfellet, kan volumet i magen reduseres.

Hvordan stramme magen raskt
Hvordan stramme magen raskt

Bruksanvisning

Trinn 1

For at magen skal bli flat, er det ikke bare nødvendig å pumpe magemuskelen, men også å gjøre øvelser for å styrke ryggen og dannelsen av riktig holdning generelt. Å heve bena og løfte overkroppen, bøye seg i forskjellige retninger, strekke - dette er settet med øvelser i 10-15 minutter 3-4 ganger i uken. Som et tillegg kan du vri bøylen.

Steg 2

I tillegg viser studier at noen kostholdsvaner bør forlates. For det første, spis mindre mettet fett (animalsk fett og hydrogenerte oljer er de som først og fremst blir avsatt på magen). For det andre, spis og drikk flere meieriprodukter. Kalsium hjelper til med å forbrenne kalorier, og nesten 80% fett "går" fra magen. For det tredje, spis mer fiber. Studier har vist at ekstra 12 gram fiber daglig (som en porsjon fullkornsblanding til frokost) vil redusere magevolumet med 1 til 2 cm per uke.

Anbefalt: