Hvordan Registrere Deg For Hånd-til-hånd-kamp

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Registrere Deg For Hånd-til-hånd-kamp
Hvordan Registrere Deg For Hånd-til-hånd-kamp

Video: Hvordan Registrere Deg For Hånd-til-hånd-kamp

Video: Hvordan Registrere Deg For Hånd-til-hånd-kamp
Video: Стамбул, Турция. Восток и Запад. Большой выпуск. 2024, Kan
Anonim

Hånd-til-hånd-kamp er et helt kompleks av kampstrategier som er integrert i en helhet i denne sporten. Her kan du finne elementer fra boksing, sambo, judo og andre typer kampsport. Hvis du har interesse for denne typen sport og kampsport, bør du melde deg på nærmeste kamp-trening-seksjon.

Hvordan registrere deg for hånd-til-hånd-kamp
Hvordan registrere deg for hånd-til-hånd-kamp

Bruksanvisning

Trinn 1

Både jenter, kvinner og menn i forskjellige aldre kan lære kunsten å hånd-til-kamp. Barn kan bli introdusert for denne sporten, fra 3-5 år og eldre. Men du må forstå at jenter og kvinner er engasjert i hånd-til-hånd-kamp for god fysisk form, evnen til å forsvare seg i en ekstrem situasjon. Menn, derimot, kan delta i denne sporten til et profesjonelt nivå og delta i forskjellige konkurranser, inkludert internasjonale.

Steg 2

Seksjoner med "hånd-til-hånd-kamp" kan være lokalisert i spesialiserte sentre for hånd-til-hånd-kamp, i sportssentre, i skoleseksjoner, i sportsklubber for barn. Treningssentre har ofte separate hånd-til-hånd kampstudioer. Velg nærmest et slikt sportssenter hjemme, og hvis du oppfyller aldersgrensene for å øve i det, gå til hovedtreneren til senteret for en avtale.

Trinn 3

Å mestre teknikken for hånd-til-hånd-kamp hjelper lærlingen til å tro på seg selv, lærer selvforsvar i situasjoner med angrep på ham eller hans nærmeste, koordinerer bevegelser, øker viljen til å vinne.

Trinn 4

Ved de aller første besøkene i hånd-til-hånd-kampseksjonen vil studenten se hvordan hans mentorer og kampsporttrenere demonstrerer en persons spesielle evner, evnen til å raskt og på en koordinert måte nøytralisere til og med en meget erfaren og sterkere motstander.

Bilde
Bilde

Trinn 5

Metoden for å lære hånd-til-hånd-kamp for menn er noe annerledes i trening med kvinner. I kvinneseksjonene blir mer oppmerksomhet til forberedelse av idrettsutøvere i deres psykologiske forberedelse for muligheten for et angrep på dem. I dette tilfellet læres kvinner å primært handle psykologisk på en potensiell motstander - å raskt, på en koordinert måte, tydelig nøytralisere ham ved å påføre en serie slag som ikke er forbundet med stor fysisk styrke.

Trinn 6

Det antas at for å engasjere seg i hånd-til-hånd-kamp, må et barn, en tenåring eller en voksen være i god fysisk form, ha karakter som en fighter og ha et sterkt nervesystem. En person som er vellykket engasjert i hånd-til-hånd-kamp, bør ikke være altfor emosjonell. Da vil han nå visse høyder innen denne typen kampsport.

Anbefalt: