Familiefitness

Innholdsfortegnelse:

Familiefitness
Familiefitness

Video: Familiefitness

Video: Familiefitness
Video: Yeh hai humari adat | family fitness @Family Fitness 2024, Kan
Anonim

Hvis familien din lever en stillesittende livsstil, og mer og mer sitter foran TV-en, er det på tide å endre noe. For å holde dine kjære sunne og spreke, må du ta initiativet i egne hender. Vær forberedt på å organisere utendørsaktiviteter for familien din og bli et forbilde for dem.

Familiefitness
Familiefitness

Bruksanvisning

Trinn 1

Familiejogging kan være en morsom og givende aktivitet for hele familien. Du kan ikke bare løpe, men organisere noe som morsomme starter eller et maratonløp. Du kan gjøre familiefitness i det fri, du kan organisere familiekonkurranser med en rekke premier.

Steg 2

Kjøp ruller, de er en flott erstatning for aerobic trening. Amerikanske leger anbefaler rulleskøyter for personer med hjertesykdom.

Trinn 3

Et sirkus, attraksjoner, en ny utstilling eller andre steder du ønsker å besøke med familien din har ankommet byen. Ikke gå glipp av sjansen din og gå på jakt etter nye inntrykk og positive følelser. Men med en tilstand, pass på å gå.

Trinn 4

Hvis rulleskøyter og jogging ikke er din greie, kan du prøve å sykle. Å gå en sykkel trener hjertet. Velg en solskinnsdag, et roligere sted og videre til helsen.

Trinn 5

Svømming kan være en nyttig familieaktivitet. Det er en god aerob trening, gunstig for mennesker i alle aldre, og er ikke avhengig av nivået på fysisk form. Stedet å svømme kan velges i henhold til sesongen og dine preferanser.