Hvem Ble Vinneren Av Euro

Natten fra 1. juli til 2. juli endte det 14. fotball-EM med et spill på Olimpiyskiy stadion i Kiev. For å identifisere det beste laget på kontinentet ble det spilt 31 kamper på Euro 2012, og mesteren var akkurat det laget som de fleste fans og eksperter påpekte før turneringsstart. Nå er det spanske landslaget den nåværende innehaveren av begge de høyeste fotballtitlene på planeten - verdensmester og europamester.

Hvem ble vinneren av Euro 2012

Det spanske landslaget startet gruppespillet i Euro 2012 med spillet med det samme laget som det skulle holde det siste mesterskapsmøtet - med det italienske laget. Det spillet endte uavgjort - 10. juni i Gdansk byttet lagene ut mål i tre minutter i andre omgang og gikk til finalen, hver med sin egen vei, foreskrevet av mesterskapets turneringsnett. Spanjolene i de to gjenværende kampene på første etappe ga ikke flere poeng til motstanderne, og tok førsteplassen i gruppe C.

I kvartfinalespillet slo den "røde rasen" ut sine østlige naboer, det franske landslaget, fra turneringen og slo den med en score på 2: 0. Neste trinn på vei til mesterskapet fikk de spanske fotballspillerne det vanskeligste - i semifinalen måtte de spille med sin vestlige nabo, det portugisiske landslaget. Dette spillet var det eneste i mesterskapet der det var nødvendig å ty til en straffesparkkonkurranse for å bestemme vinneren. Men fotballroulett viste at spanjolene nå ikke bare er sterke i fotball, men også mer heldige enn noe annet lag i denne turneringen - de vant 4: 2.

Det siste spillet med det italienske landslaget ble ikke en kamp i det hele tatt - styrkene var for ulik. Spanjolene passerte motstanderens forsvar relativt enkelt på grunn av nøyaktige pasninger i ganske raske angrep, men forsøkte ikke å stadig spille i høye hastigheter. De var ganske trygge på deres evne til å innhente den posisjonelle beleiringen av italienerne, noe de demonstrerte i første omgang mellom to scorede mål. I andre omgang av spillet spilte det allerede sterke laget formue igjen - italienerne ble tvunget til å spille i mindretall i mer enn en halv time på grunn av en skade av en av spillerne. Spania avsluttet hovedkampen i Euro 2012 med en knusende score på 4: 0 og vant tittelen Europamester for tredje gang i sin historie.