Hvem Ble Vinneren Av Champions League

Hvem Ble Vinneren Av Champions League
Hvem Ble Vinneren Av Champions League

Video: Hvem Ble Vinneren Av Champions League

Video: Hvem Ble Vinneren Av Champions League
Video: GUESS THE PLAYERS BY CARTOON FILTER - CHAMPIONS LEAGUE EDITION | QUIZ FOOTBALL 2021 2024, April
Anonim

Navnet "Champions League" bæres av flere årlige turneringer i forskjellige lagidretter, som samler de sterkeste klubbene fra mesterskap i enkeltland. I Europa holdes Champions League-konkurranser blant menn og kvinner i fotball, volleyball og håndball. Alle finalene i disse turneringene i 2012 er allerede spilt, og vinnerne av dem er kunngjort.

Hvem ble vinneren av Champions League
Hvem ble vinneren av Champions League

Håndballspillere for menn har hatt en Champions League-turnering siden 1956, med den siste finalen 27. mai 2012. Det tyske laget "Kiel" nådde bare en gang de siste seks sesongene ikke hovedspillet i disse konkurransene. I år var hennes rival i den avgjørende kampen Atlético Madrid. Tyskerne vant 26:21 og vant tittelen for tredje gang.

For kvinnelige håndballspillere består Champions League-finalen av to kamper. I 2012 ble den første av dem holdt i Ungarn, på stedet for Gyr-klubben. Vertene vant det mot håndballspillerne i den montenegrinske Buduchnosti med en forskjell på to mål. I returkampen vant utøvere fra Balkan med samme forskjell. I bortekampen klarte de imidlertid å score to mål til motstandernes mål, og takket være denne indikatoren ble de vinnerne av Champions League.

Vinneren av hovedprisen i mennenes volleyball Champions League i 2012 var Zenit-klubben fra Kazan. Det siste spillet ble avholdt i Lodz, Polen, hvor Kazan-laget allerede hadde vunnet dette trofeet i 2008. I den siste kampen i Final Four, beseiret det russiske laget polske Skru i en 12 000-seters hall, som vanligvis er fiendtlig, som det vanligvis er tilfelle for russiske lag i Polen.

I 2012 vant det tyrkiske laget “Fenerbahce” samme turnering mot damelagene. Og her deltok volleyballaget fra Kazan - Dynamo - i Final Four. Men hun var i stand til å vinne bare bronsemedaljer.

For andre gang på rad har Lyon vunnet Champions League for kvinner 2011/2012. Deres siste kamp mot tyske "Frankfurt" samlet mer enn 50 tusen tilskuere i München og endte med en score på 2: 0.

Herrefinalen i Champions League i fotball i München deltok av 12 tusen flere, og vinneren var London-klubben "Chelsea". Roman Abramovichs lag klarte å slå Bayern München bare i straffesparkkonkurransen (4: 2), og hoved- og forlengelsestiden endte med en score på 1: 1.

Anbefalt: