Hvem Ble Vinneren Av Spengler Cup

Spengler Cup er den eldste ishockeyklubbturneringen i Europa. Denne konkurransen avholdes årlig i den sveitsiske byen Davos på nyttårsaften.

Hvem ble vinneren av Spengler Cup 2014

I de siste dagene av det utgående 2014 fant neste Spengler Cup sted i Davos. Seks lag deltok i turneringen, hvorav tre representerer KHL og to representerer det sveitsiske mesterskapet. Den siste deltakeren i turneringen var det kanadiske landslaget, bestående av hockeyspillere av denne nasjonaliteten, som spilte i Europa eller i Canadas mindre hockey-ligaer.

Den russiske hockeyklubben Salavat Yulaev (Ufa) og det sveitsiske laget Geneva Servette (Genève) tok veien til 2014 Spengler Cup-finalen. Den avgjørende kampen fant sted på ettermiddagen 31. desember.

Det endelige resultatet av finalekampen i Davos kan ikke glede den russiske fanen. Ufa-teamet tapte "tørt" til "Servette" (0: 3). Den første perioden av møtet var ineffektiv. Målene mot Salavat Yulaev ble scoret i andre og tredje periode av kampen. Så i det andre segmentet av spillet innrømmet Ufa to ganger i mindretall. Sveitserne ble scoret av Jacqueme (23 minutter) og Rubin (35 minutter). I de siste tjue minuttene satte Payette den endelige poengsummen på resultattavlen (50 minutter).

Det er verdt å merke seg at den sveitsiske "Servette" vant Spengler Cup for andre gang på rad.