Hvordan Justere Pressen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Justere Pressen
Hvordan Justere Pressen

Video: Hvordan Justere Pressen

Video: Hvordan Justere Pressen
Video: Nissan Patrol: Hvordan inspisere og justere håndbrems - 1997 til 2010 mod. 2024, April
Anonim

Siden antikken har standarden for mannlig skjønnhet vært en vakker torso med jevne terninger av pressen. Den ideelle midjen er den elskede drømmen til hver jente, for hvilken oppfyllelse de er klare til å spare verken innsats eller penger. Det elskede ønsket om å finpusse musklene i pressen forener nesten alle menn og kvinner i verden. En flat mage i dag er en klar garanti for sosial suksess og kjærlighetsseire.

Hvordan justere pressen
Hvordan justere pressen

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvor mange år denne standarden har eksistert, har metoden for å jobbe med magemusklene levd så mye. Det bør avklares at dette er en ganske langvarig prosess som kan ta flere måneder. Når du arbeider med denne muskelgruppen, må du følge flere prinsipper: - Begynn å trene med pressearbeidet og rett maksimal innsats til disse øvelsene;

- Utfør øvelser for å justere pressen minst to ganger i uken, men ta samtidig hensyn til treningsintensiteten: jo oftere øvelsene utføres, desto mindre belastning bør det være på musklene;

- Belastningen skal fordeles jevnt på hver muskelgruppe.

Steg 2

I hver person bestemmer den genetiske koden størrelsen på alle deler av kroppen og organene, så ikke alle kan gjøre magen perfekt jevn. Men vakre muskler i form av seks kuber er også en kilde til stolthet, som ikke alle kan skryte av. Når det gjelder den kvinnelige midjen, vil hun uansett ha nytte av trening, siden fraværet av fettavleiringer på det er nok for skjønnheten til den kvinnelige magen, og de kan også fjernes bare ved hjelp av trening. Øvelsene du kan gjøre er de samme for både menn og kvinner.

Trinn 3

For å trene den øvre gruppen av magemuskler, løft kofferten med kraftig bøyde ben.

Trinn 4

For å svinge den nedre delen av pressen, må du løfte de rette bena fra liggende stilling, og også holde bena hevet i flere minutter.

Trinn 5

For pressens skjønnhet er det også nødvendig å utvikle skrå muskler. Dette gjøres ved å vri torsoen, samt ved å bøye seg til siden.

Trinn 6

Det er ganske mange øvelser for å danne pressen. Men selv en profesjonell kroppsbygger kan ikke dekke dem helt, så det er fornuftig å fokusere på hovedtypene. Benhevinger kan utføres i tre hovedposisjoner: - I liggende stilling;

- i liggende stilling på en skrå benk;

- Henger på baren.

Trinn 7

Øvelser for å løfte kofferten kan utføres ved hjelp av en sveitsisk ball: - Heving av torso på ballen;

- Kombinere løfting av torso på ballen med løftevekter; Denne gruppen inkluderer også øvelser for å vri magemuskulaturen når utøveren i ryggleie bare løfter skuldrene fra gulvet.

Trinn 8

Bøyninger til siden kan gjøres mens du sitter, mens du kombinerer dem med løftevekter. Du kan utføre en torsobøy mens du ligger på en skråbenk. Et annet alternativ: sitte på gulvet, rette ryggen og vri vekselvis i motsatt retning med manualer i hendene.

Trinn 9

Ved å utføre hele øvelsessettet minst to ganger i uken, kan de første håndgripelige resultatene oppnås på 6-8 uker.

Anbefalt: