Hvordan Komme På Et Hockeylag

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme På Et Hockeylag
Hvordan Komme På Et Hockeylag

Video: Hvordan Komme På Et Hockeylag

Video: Hvordan Komme På Et Hockeylag
Video: Team12 Härnösand 2024, April
Anonim

Mange unge idrettsutøvere ønsker å komme inn på lokale hockeylag, mens andre allerede vil prøve seg på et mer avansert nivå. Som i alle andre idretter, bør hver av dem følge en rekke viktige anbefalinger. Sjekk ut følgende liste over regler som nesten garantert kan spille som et lag.

Hvordan komme på et hockeylag
Hvordan komme på et hockeylag

Det er nødvendig

  • - Anbefalinger fra trenere;
  • - portefølje av teamet ditt;
  • - videopresentasjon av spillet ditt.

Bruksanvisning

Trinn 1

Få støtte fra trenerne til lagene du har spilt på før. For å gjøre dette, må du be dem om å skrive anbefalingsbrev for deg. De skal være positive og vise at du har gitt et utrolig bidrag til lagets tidligere suksess.

Steg 2

Vær leder på laget ditt, selv om du spiller i hagemesterskapet. Lagkapteiner har en tendens til å være mer sannsynlig å få plass på hvilket som helst lag. Det er på grunn av dine lederegenskaper at du vil ha en større sjanse enn andre.

Trinn 3

Lag en portefølje av klubbens prestasjoner. Lagre avisutklipp eller omtale av lagets suksess, og spesielt dine egne.

Trinn 4

Lag en videokollage. Samle kutt med flotte spill som fremhever dine bidrag til laget. Be trenere og lagkamerater hjelpe deg med dette. La dem velge de mest minneverdige øyeblikkene.

Trinn 5

Delta på alle aktivitetene til klubben du vil spille. Vanligvis er hele trenerteamet i laget til stede i hvert spill hjemme eller borte på kamper. Det er bare en fin måte å gjøre et godt inntrykk og også å knytte bånd til trener eller teamledere. Husk å oppføre deg hensiktsmessig både på og utenfor isen. Førsteinntrykket er det sterkeste.

Trinn 6

Send ønsket informasjon om deg selv i tide. Hvis målgruppemedlemmene dine ber om mer informasjon, er de interessert i deg. Gjør deg klar for dette! Gi alt du trenger i tide og på en profesjonell måte.

Trinn 7

Spill alltid bare for å vinne. Tren hardt hele tiden og gjør mye mer enn andre. Hvis du med alle dine utseende og handlinger beviser at du er en verdifull spiller, vil du uansett bli akseptert i laget. Det er bare et spørsmål om tid.

Anbefalt: