Hvilket Sted Tok Russland I Medaljestillingen Til De Olympiske Leker I London

Lekene til XXX sommer-OL i London ble avsluttet 12. august 2012, og de siste settene med priser fra sportsforum ble trukket samme dag. På finaletabellen for den uoffisielle medaljestillingen viste Russland seg å være litt lavere enn fansen håpet og sportsekspertene forventet.

Hvilket sted tok Russland i medaljestillingen til de olympiske leker i London

Før spillene startet, trodde eksperter at de russiske olympierne, hvis de ikke konkurrerte med de ubestridte favorittene - amerikanerne og kineserne, ville ta deres plass umiddelbart etter dem. Dette skjedde imidlertid ikke - Russland tok lang tid å komme seg ut av plassen på slutten av de ti beste lederne i medaljestillingen, og tok fjerde linje på finaletabellen. Det totale antall priser vunnet av våre idrettsutøvere (83) er 10 ganger høyere enn resultatet som ble vist ved forrige OL i Beijing. Dette er den tredje London Games-rekorden, bare seks enheter bak samlingen samlet av kinesiske idrettsutøvere. Men i medaljestillingen prioriteres kvaliteten på utmerkelsene, og det britiske OL-laget har flere gull førsteplasser enn russerne - 29 mot 24.

Ofte klatret utøverne våre på pallen - i forskjellige disipliner av denne sporten vant de 18 priser, hvorav 8 var gull. Det nest mest medaljebidraget ble gitt av gymnaster (8 medaljer), selv om bare Aliya Mustafina var i stand til å oppnå den høyeste prisen. Men judokaer av fem medaljer hadde tre av høyeste standard - de første åtte dagene av spillene, var det bare OL fra denne sportsdisiplinen som ga Russland gull. Og den mest fruktbare for utmerkelsene til våre landsmenn var den nest siste 15. dagen av forumet. 11. august satte de OL-rekorden i London for antall priser, og vant 6 gull, 4 sølv og 5 bronsemedaljer.

Det var bare 436 idrettsutøvere i det russiske OL-laget, blant dem hadde kvinner en liten fordel - 228 mot 208. Medaljebidraget til det endelige resultatet av landets landslag ble fordelt på omtrent samme måte - det "svakere kjønnet" vant 6 flere priser (44 mot 38), selv om poengsummen er lik gullmedaljer (12 hver).

Amerikanerne vant medaljestillingen i OL i 2012 - det amerikanske laget har bare 104 priser, hvorav 46 har høyest standard. Idrettsutøvere fra det kinesiske landslaget tok 88 pallplasser, og 38 ganger var det hans høyeste trinn. Britene har vunnet 29 gullmedaljer, og det totale antallet priser de har samlet inn er 65.