Cristiano Ronaldo: Biografi Og Privatliv

Innholdsfortegnelse:

Cristiano Ronaldo: Biografi Og Privatliv
Cristiano Ronaldo: Biografi Og Privatliv

Video: Cristiano Ronaldo: Biografi Og Privatliv

Video: Cristiano Ronaldo: Biografi Og Privatliv
Video: КРИШТИАНУ РОНАЛДУ - До Того Как Стал Известен! 2024, April
Anonim

Hvem er Cristiano Ronaldo, vet alle samtidige - dette er ansiktet til dagens fotball, portugiserne som spiller for det spanske Real Madrid, verdensmesteren i 2016, toppscorer, som de vil kjøpe minst flere ganger i året.

Cristiano Ronaldo: biografi og privatliv
Cristiano Ronaldo: biografi og privatliv

Det fulle navnet på denne berømte fotballspilleren høres ut som Cristiano Ronaldo dos Santosh Aveiro. Hans start var rask, og mange år etter en vellykket strat vil ikke utøveren gi opp stillinger. Han er fortsatt etterspurt, aktiv både på nettstedet og i det offentlige liv, hans biografi og personlige liv blir diskutert i store aviser og magasiner.

Biografi om Cristiano Ronaldo

Den fremtidige fotballspilleren ble født i 1975, i en fotballtrenerfamilie, det vil si at hans skjebne var en forutgående konklusjon. Cristiano var det fjerde barnet, og mor og far kranglet lenge om hva han skulle kalle sønnen sin. Som et resultat ble foreldrene enige om et dobbeltnavn, som er tillatt i Portugal - Cristiano (på forespørsel fra moren) og Ronaldo (til ære for farens idol, Ronald Reagan).

Gutten var glad i fotball fra tidlig barndom, han vokste praktisk talt opp på jobb med faren sin - i administrasjonen til fotballklubben "Andorinha". Fra barnelaget til hans opprinnelige klubb flyttet Cristiano til Nacional-laget, hvor han ble lagt merke til av representanter for ungdomsakademiet fra Lisboa.

I en alder av 16 hadde Cristiano Ronaldo allerede spilt for Manchester United, og ganske vellykket. Så var det

  • Portugals landslag,
  • tittelen verdensmester,
  • "Real Madrid",
  • en vellykket karriere som reklameskuespiller.

I dag er Cristiano Ronaldo den best betalte og tittelen moderne fotballspiller og skuespiller, den mest etterlengtede brudgommen og den mest omtalte personen i media.

Personlig liv til Cristiano Ronaldo

Det personlige livet til denne fotballspilleren er sladder, spekulasjoner og rykter. I media blir han "kalt" bare som en damemann. Hele listen over mulige bruder kan ikke finnes på én side. På forskjellige tidspunkter ble Cristiano kreditert med romaner

  • Jordan Jardel - søster til sin kollega,
  • modell fra Spania Nereida Gallardo,
  • Italiensk Letizia Filippi,
  • Paris Hilton,
  • modell fra Russland Irina Shayk.

Offisielt bekreftet mannen bare en affære med Irina Shayk, selv om mange av hans potensielle bruder tidligere villig snakket om avskjed, og om å møte foreldrene sine, og om andre nyanser av deres forhold til Ronaldo.

Et annet interessant og bekreftet faktum fra det personlige livet til Cristiano Ronaldo er sønnens fødsel i 2010. Fotballspilleren nektet kategorisk å avsløre navnet på barnets mor, noe som førte til spredning av rykter om hans ukonvensjonelle legning, at han var "homofil" og om surrogati. Fotballspilleren ignorerte disse spekulasjonene og startet en affære med Irina Shayk i 5 år. Imidlertid endte dette forholdet snart, og Ronaldo forble en ettertraktet og ønsket forlovede.

Anbefalt: