Fotballspiller Denis Cheryshev - Biografi, Foto, Privatliv, Karriere

Innholdsfortegnelse:

Fotballspiller Denis Cheryshev - Biografi, Foto, Privatliv, Karriere
Fotballspiller Denis Cheryshev - Biografi, Foto, Privatliv, Karriere

Video: Fotballspiller Denis Cheryshev - Biografi, Foto, Privatliv, Karriere

Video: Fotballspiller Denis Cheryshev - Biografi, Foto, Privatliv, Karriere
Video: ДЕНИС ЧЕРЫШЕВ - БИОГРАФИЯ 2024, Kan
Anonim

Navnet på Denis Cheryshev er kjent for alle fotballfans, om ikke bare fordi Denis er den beste spilleren i den første kampen i verdensmesterskapet i 2018, som scoret 2 mål mot det saudiarabiske landslaget ved åpningen av mesterskapet. Han har en veldig interessant biografi, og livet har ikke alltid bare presentert hyggelige overraskelser, men i dag regnes han som en av de lovende spillerne med en strålende fotballfremtid. Han har allerede spilt for slike lag som Valencia, Villarreal, Sevilla og Real Madrid, noe som snakker om stor erfaring.

Fotballspiller Denis Cheryshev - biografi, foto, privatliv, karriere
Fotballspiller Denis Cheryshev - biografi, foto, privatliv, karriere

Fotballspiller, fotballspiller

Skjebnen til lille Denis ble i stor grad forhåndsbestemt av det faktum at faren er en fotballlegende Dmitry Cheryshev, som en gang spilte for Moscow Dynamo. Denis ble født 26. desember 1990, og de sier at han absorberte kjærligheten til fotball fra vuggen.

Familien til Denis flyttet til Spania da han var 5 år, og dette var en virkelig test: uvitenhet om språk, kultur, forstyrret veldig tilnærmingen til jevnaldrende. Imidlertid begynte den energiske gutten, etter noen måneder, å snakke spansk helt flytende.

Senere begynte Denis å studere på sportsskolen "Sporting", hvor faren nettopp spilte. Og Cheryshev Jr. ble snart lagt merke til i Real Madrid, og de begynte å snakke om at han var en lovende fotballspiller i fremtiden. Og som det viste seg, skuffet ikke prognosen.

Første sportsprestasjoner

Så snart Denis Cheryshev ble med i ungdomstroppen i Real Madrid, begynte han å vise gode resultater, for et av spillene ble han til og med tildelt tittelen "Beste snikskytter i turneringen". I tillegg er han den første russiske fotballspilleren som kommer inn i dette laget og scorer et mål.

Den neste fasen av Denis karriere er å spille for Real Madrid Castilla, hvor han over to sesonger viste gode resultater og videreutviklet ferdighetene sine. Han bemerket alltid at Cristiano Ronaldo lærte ham å score "uventede" mål.

Så var det lagene Sevilla, Villarreal, Valencia. Og i hvilket som helst lag fant Denis et felles språk med spillerne og treneren, og viste god disiplin, ro og engasjement.

I tillegg studerte han også fotballundervisning, og om kveldene jobbet han med barn - han lærte dem å spille og elske fotball slik han elsker ham.

I det russiske landslaget

Mange er overrasket over at Denis Cheryshev ble medlem av det russiske landslaget, og han sier at han alltid har vært og forblir en russer - en russisk fyr fra Nizjnij Novgorod. Til tross for at Denis siden 2016 har signert en kontrakt med Villarreale, viste han et utmerket resultat ved verdensmesterskapet i 2018. Og til tross for alle baklengsmål og skader, er han fortsatt en veldig lovende spiller. Alt takket være den sanne sportslige karakteren.

Under øynene til spesialister

Hver fotballspiller blir vurdert etter flere parametere, og hver har sine særegne trekk. Eksperter anerkjenner styrkene til Dmitry Cheryshev:

  • mot;
  • utholdenhet;
  • hastighet;
  • utmerket teknikk.

Forvirring anses å være den svake siden, men det bemerkes samtidig at det noen ganger kan til og med være et pluss.

Personlige liv

En lovende fotballspiller er også en lovende livspartner for enhver jente. En ung sjarmerende fyr er sannsynligvis ikke fratatt oppmerksomheten til den rettferdige halvdelen, men ingenting er kjent om Dmitrys livspartner. Ingen vet engang om han har det. Vi kan bare ønske ham samme lykke med valget av andre omgang, som hans ypperlige prestasjon på fotballbanen. Og vi vil overvåke hans sportslige suksess.

Anbefalt: