Hvordan Bli En God Fotballspiller

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bli En God Fotballspiller
Hvordan Bli En God Fotballspiller

Video: Hvordan Bli En God Fotballspiller

Video: Hvordan Bli En God Fotballspiller
Video: BLI EN DRIBLE EKSPERT! 2024, Mars
Anonim

Hundrevis av gårdsgutter som spiller fotball på banen, drømmer om å bli spillere i seriøse klubber, men det er et stort, nesten uoverstigelig gap mellom amatør og profesjonell sport. En spiller som ønsker å bli en virkelig god profesjonell må endre sin holdning til hobbyen sin fullstendig.

Hvordan bli en god fotballspiller
Hvordan bli en god fotballspiller

Bruksanvisning

Trinn 1

Tren målrettet. For en utenforstående observatør kan det virke som om alle spillerne på banen er like, men dette er ikke slik: hver posisjon setter sine egne krav til utøveren, og derfor er det mye mer effektivt å trene, og vet klart hva man kan forvente. Så, målvakten trenger å trene beina og reagere hardt, i tillegg er det ønskelig å være høy. Vingen må ha god hoppevne og en tendens til å "kontakte" spill. For en midtstopper er utholdenhet den definerende kvaliteten. i løpet av løpet løper han flere kilometer. Det er åpenbart at angriperen må ha sterke personlige egenskaper, evnen til å "skape en sjanse for seg selv" og gripe initiativet.

Steg 2

Øv metodisk. Fotballspillet begynner lenge før du kommer inn på banen: trening skal foregå 3-4 ganger i uken (oftere bør de ikke gjøres, siden kroppen trenger en sunn hvile) og inkluderer aspektene som er diskutert nedenfor. Det er svært ønskelig å gjennomføre en lang økt med liten belastning.

Trinn 3

Jobb hardt på treningen din. De viktigste egenskapene som krever utvikling er fart og utholdenhet. Den enkleste måten å bli best på banen er å ha nok styrke i en tid da resten av spillerne er helt utmattede. En av de enkleste treningsmetodene er å løpe lenge med akselerasjon (40 minutter rundt fotballbanen, og akselerere hver runde langs den lille siden).

Trinn 4

Gjør mye ballhåndtering. For å komplisere krysset som er beskrevet ovenfor, kan du dryppe ballen langs en av sidene en gang per sirkel. Tren forskjellige måter å lede, omveier, "finter". Lek med veggen: pass for eksempel hindringen slik at ballen ikke berører bakken. Hvis mulig, trene en sterk streik over lange avstander, arbeid på nøyaktigheten.

Trinn 5

Begynn å trene med en fotballklubb. Det spiller ingen rolle hvor stor eller vellykket han er: det viktigste er at han vil gjennomføre systematisk målrettet trening, inkludert både fysisk trening og taktisk trening. Teamtrening vil alltid være mer produktiv fordi belastningen, hvis nødvendig, kan du øke, men å spille med en motstander og å spille taktiske kombinasjoner alene vil ikke fungere.

Anbefalt: