Når Vil Vancouver-OL

Innholdsfortegnelse:

Når Vil Vancouver-OL
Når Vil Vancouver-OL

Video: Når Vil Vancouver-OL

Video: Når Vil Vancouver-OL
Video: Ванкувер | Британская Колумбия , Канада - Проездной тур - 4K UHD 2024, April
Anonim

Vancouver var sist vert for olympiere fra hele verden i 2010. Siden det er lite sannsynlig at det holdes sommerleker i Canada, kan det hende at neste OL i Vancouver ikke finner sted tidligere enn tjue år fra nå.

Vancouver 2010
Vancouver 2010

I år ble OL arrangert i Sotsji. Idrettsutøvere og fans tok en pause i fire år for å fordype seg i atmosfæren i konkurransen senere, men denne gangen i Korea, hvor det ble bestemt å holde de neste vinterlekene for seks år siden.

OL i Vancouver 2010

Som du vet, for fire år siden ble vinter-OL arrangert i Vancouver, hvor det russiske laget mislyktes, og vant bare 15 medaljer, hvorav 3 var gull. Dette er det ellevte resultatet blant alle lag, hvis du regner med de høyeste utmerkelsene.

Resultatene ble oppsummert, konklusjoner ble trukket, noe som førte til en strålende forestilling i Sotsji.

Neste OL i Vancouver. Perspektiver

Imidlertid likte mange mennesker Vancouver som en by der de skulle være vert for de olympiske leker. Mange fans lurte på når de kunne komme hit ved siden av for å se de beste idrettsutøverne konkurrere.

Gitt at vinterlekene arrangeres hvert fjerde år, kan det hende at neste konkurranse i Canada ikke finner sted tidligere enn i 2022. Men dette er lite sannsynlig, siden det er flere verdige utfordrere, inkludert Kasakhstan. I dette landet vil de gjøre alt for å oppnå retten til å være vertskap for fireårslekene hjemme. Eksemplet med Russland viste seg å være smittsomt.

Men i 2026 eller 2030 er sannsynligheten for å holde vinter-OL i Vancouver, men liten. Alt avhenger av verten - om det lokale idrettsforbundet ønsker å ta ansvar og utgifter på flere millioner dollar. I tillegg må de omgå konkurrenter fra andre land for retten til å være vert for konkurransen, og det vil de.

Sommer-OL

I tillegg til vinter-OL holdes også sommerlekene. De har samme frekvens - bare hvert fjerde år, bare de finner sted to år tidligere. Det vil si i 2016 neste sommer spill vil bli avholdt i Brasil. Dette er ganske logisk, siden landet har et varmt klima, mange stadioner, og lokalbefolkningen er alltid klar for ferien.

I 2020 vil Japan være vertskap for de beste idrettsutøverne. De forbereder seg allerede til konkurransen - å bygge nye stadioner, forbedre infrastrukturen. Når det gjelder 2024, er vertslandet ennå ikke bestemt. Det er liten sannsynlighet for at Canada vil nominere seg selv, og Vancouver vil velge byer. På den annen side forbinder mange mennesker Canada som et nordlig land, og organisasjonskomiteen for de olympiske leker vil prioritere land som ligger nærmere ekvator eller med mer alvorlige økonomiske begrunnelser.

Som praksis viser, holdes de olympiske leker i ett land ikke mer enn en gang hvert 30. år. Derfor er det logisk å anta at vinterlekene igjen vil bli avholdt i Vancouver i 2038.

Anbefalt: