Hvordan Var Finalen I Euro

UEFA-EM 2012 har kommet til en slutt, og bekrefter at det var klart for de fleste av de interesserte i fotball før det begynte at den nåværende generasjonen av spanske spillere er den sterkeste i landets historie. Han har ingen like ikke bare i Europa, men også på planeten som helhet. Spanjolene er regjerende verdensmestere, og Euro 2012 er den tredje på rad de har vunnet en fotballturnering i verdensklasse.

Hvordan var finalen i Euro 2012

EM, som ble arrangert denne gangen i Polen og Ukraina, endte i Kiev, på det største stadionet i turneringen, som samlet mer enn 63 tusen tilskuere til finalen. Fansen ble ikke skuffet, fire mål for de siste kampene i slike turneringer er en luksus. Og selv om følelsene til fansen fra det italienske landslaget ikke var positive, tapte laget deres for den regjerende verdensmesteren på ingen måte på den kjedelige defensive måten som tidligere var karakteristisk for dette laget.

Kampens første mål ble scoret av det spanske laget ganske raskt - i det 14. minutt slo Cesc Fabregas forsvareren på høyre flanke og sendte ballen sterkt til David Silva. En av et par representanter for det engelske mesterskapet i dette laget slo nøyaktig hodet hans, som regnes som en sterk komponent i spillet til de britiske klubbene. Etter det hadde italienerne kanskje det sterkeste segmentet av kampen, og spilte på lik linje med en motstander, men klarte ikke å score et mål. Og fire minutter før pause doblet Spania scoringen - ballen ble snappet opp midt i feltet og umiddelbart sendt forbi forsvarerne på bevegelse av Jordi Alba. Den nominelle forsvareren til spanjolene, ikke verre enn noen angriper, innså en en-mot-en-utgang med keeperen, ikke mye, men definitivt sendte ballen i mål.

I første omgang ble Giorgio Chiellini skadet og italienerne måtte erstatte ham. I pausen byttet treneren deres - Cesare Prandelli - spissen, og 12 minutter etter gjenopptakelsen av spillet gjorde han en ny endring. Men Thiago Motta, som kom inn i feltet, forlot ham på båre fem minutter senere og kunne ikke komme tilbake til kampen. Grensen for bytter var oppbrukt og utfallet av kampen opphørte med å forårsake tvil også blant de beryktede optimistene som støtter det italienske landslaget - det var ingen sjanse for å vinne tilbake to mål fra det spanske laget med ti mann.

Det virket som spanjolene ikke var spesielt opptatt av å avslutte motstanderen, og rullet ballen lenge på sin banehalvdel eller i midten. I det 76. minutt dukket imidlertid Fernando Torres opp på banen, den andre representanten for British Premier League, som etter 8 minutter opprørte italienerne enda mer. Da kom Juan Mata inn i feltet og sendte også ballen i mål til Gianluigi Buffon. På poengsummen 4: 0 endte dette spillet, og på samme felt fant det gyldige spanske landslaget, som bekreftet tittelen Europamester, sted.