Trening På Stranden Og I Vannet

Trening På Stranden Og I Vannet
Trening På Stranden Og I Vannet

Video: Trening På Stranden Og I Vannet

Video: Trening På Stranden Og I Vannet
Video: Береговая эрозия и методы, используемые для ее уменьшения 2024, Kan
Anonim

Farvel til de grå dagene, hei, hav, sol og sand! Jeg vil glede meg over hvert minutt. Men hvordan gjør du dette hvis du ikke hadde tid til å ta vare på deg selv før resten, og nå ikke føler deg trygg? Svaret er enkelt: begynn å trene rett på stranden. Videre har du like effektive simulatorer som sand og vann.

Trening på stranden og i vannet
Trening på stranden og i vannet

Stranden er et flott sted å drive sport på en morsom måte. Selv en rolig 30-minutters spasertur langs stranden ankelt dypt i vann er en god måte å forbrenne ekstra kalorier og styrke benmuskulaturen. Fettforbrenningseffekten vil være større hvis føttene er kneddype i vann.

På stranda

Løper på sanden. Å løpe på myk sand er vanskelig selv for erfarne løpere, så det er best å jogge langs stranden ved lavvann når sanden er hard.

Strand volleyball. Ikke nekte hvis du blir tilbudt å spille sandvolleyball. Teamet har ikke 6 personer, men bare to. I motsetning til et vanlig spill er det mer arbeidsbelastning her. Du må hoppe og bevege deg på sanden, noe som gir motstand, så flere muskler fungerer i løpet av spillet.

I vann

Machi. Gå opp til halsen i vannet, strekk armene ut foran deg og sving beina fremover, og prøv å berøre tærne med foten.

Kjører på plass. Gå ut i vannet og begynn å løpe på stedet. Kast bena tilbake. Prøv å berøre baken din med hælene.

Lymfedrenering. En enkel sjøvannsmassasje er en ideell mulighet til å stramme kroppen og fjerne overflødig vann. Gå i vannet, hold hendene i låsen og begynn å massere ved siden av problemområder.

Trykk. Liggende på vannet, spre armene ut til sidene, håndflatene ned. Trekk knærne mot brystet, lås stillingen i noen sekunder og gå tilbake til startposisjonen. Gjenta flere ganger.

Hvis du vil ha noe nytt for deg selv, så vær oppmerksom på vannsport som surfing, kiting, etc. Dette er en god måte å styrke musklene i rygg, mage, armer og ben.

Anbefalt: