Elliptiske Trenere: Fordeler For Hjertet

Elliptiske Trenere: Fordeler For Hjertet
Elliptiske Trenere: Fordeler For Hjertet

Video: Elliptiske Trenere: Fordeler For Hjertet

Video: Elliptiske Trenere: Fordeler For Hjertet
Video: Наиболее распространенные ошибки на кардио тренажерах 2024, Kan
Anonim

De siste årene har elliptiske trenere blitt veldig populære i idrettsklubber over hele landet. De blir også ofte valgt som treningsutstyr til hjemmet. Du kan bli overrasket over at en elliptisk trener kan hjelpe deg med treningstrening. La oss ta en titt på fordelene.

Elliptiske trenere: Fordeler for hjertet
Elliptiske trenere: Fordeler for hjertet

Hjemmetreningsutstyr kan klassifiseres i to typer. Treningsutstyr som kan bidra til å bygge muskelstyrke og kardiovaskulært treningsutstyr som kan bidra til å forbedre utholdenhet og utholdenhet. Dette er som regel utstyr for styrke og vekt. Kardioutstyr inkluderer tredemøller, romaskiner og selvfølgelig en elliptisk trener.

Elliptiske maskiner kan hjelpe deg med å øke utholdenheten av flere grunner. Mens du jobber med armene dine, engasjerer du flere muskelgrupper i beina. Dette betyr at hjertet må jobbe hardere for å tilføre oksygen til musklene i armene. Dette er en fordel i forhold til tredemøller, som først og fremst retter seg mot føttene.

De fleste synes at det er morsommere å bruke en elliptisk maskin enn en tredemølle. Noen klager over at det å forbedre kondisjonen med tredemølle bare er kjedelig. Den elliptiske treneren har også en rekke innebygde programmer som kan gi økt variasjon i treningsøktene dine.

Bilde
Bilde

Dette er en fin måte å kartlegge fremgangen din ved hjelp av en elliptisk trener. Du kan lage en registrering på kortet for å måle din hvilepuls (REHR) og hvilke typer trening du har gjort. Du bør registrere tilbakelagt avstand (hvis din elliptiske trener tillater det) og tiden det tar. En indikator på kondisjonstrening er hvor lang tid det tar før hjertet ditt går tilbake til normal hjertefrekvens etter trening. Du kan også skrive ned dette tallet med jevne mellomrom. Når tiden har gått, bør du hvile og gå tilbake til din normale treningsrytme.

Anbefalt: