Hvordan Algerie Spilte På FIFA World Cup

Å komme inn i gruppespillet av mesterskapet i Brasil har allerede blitt et verdig resultat for de algeriske fotballspillerne. Derfor var dette afrikanske teamets hovedoppgave i turneringen å vise anstendig kvalitetsfotball.

Hvordan Algerie spilte på FIFA World Cup 2014

Ved verdensmesterskapet i Brasil kom Algerias landslag inn i gruppe N. Afrikanernes rivaler var to europeiske lag - Russland og Belgia, samt Sør-Koreas lag.

Algerierne spilte sin første kamp i gruppespillet med Belgias lag. Første omgang av kampen endte med en minimal fordel fra algerierne (1 - 0). Afrikanske fotballspillere klarte imidlertid ikke å opprettholde fordelen. De tapte for belgierne 1 - 2.

I den andre kampen i gruppespillet viste Algerie sin beste prestasjon i turneringen. Allerede i første omgang traff tre ubesvarte mål porten til de sørkoreanske spillerne. I andre halvdel av møtet scoret afrikanerne enda et mål, og slo bare inn to. Resultatet av møtet var den effektive seieren til Algerie 4 - 2.

For å gå videre fra gruppen til verdensmesterskapet i 2014, måtte spillerne i Algerie ikke tape for det russiske landslaget. Afrikanerne har oppnådd dette resultatet. 1-1-poeng tok Algerie fra andreplass i gruppe H til sluttspillet.

I 1/8 finalen måtte spillerne i Algerie spille med fremtidens mestere i mesterskapet - det tyske laget. 90 minutter av møtet gikk med tyskernes fordel, men publikum så ikke målene. Bare på overtid var Tyskland i stand til å presse det algeriske landslaget (2 - 1).

Å gå inn i sluttspilletappen for de algeriske fotballspillerne var en skikkelig triumf. Laget var blant de 16 sterkeste i turneringen. Algerias spillere var det andre afrikanske laget i verdensmesterskapet i 2014 for å nå det så langt (Nigeria var en annen afrikaner i sluttspillet). Mange tilskuere av verdensmesterskapet vil huske dedikasjonen til de algeriske fotballspillerne og deres ønske om å vinne.