Hvordan Det Russiske Landslaget Spilte Med Algerie På Verdensmesterskapet I Brasil

For mange fans av russisk fotball var den avgjørende kampen på verdensmesterskapet i Brasil spillet mellom laget i Russland og Algerie. Møtet fant sted i byen Curitiba 26. juni. Capellos landslag trengte en seier for å fortsette i sluttspillet.

Porajenie_Rossii_

Spillet mellom Russland og Algerie begynte med gode nyheter for russiske fans. Allerede i 6. minutt, etter Kombarovs fantastiske fôring fra venstre flanke, sendte Kokorin ballen inn i topp ni av de afrikanske portene med hodet. Målet viste seg å være veldig vakkert.

Etter målet forsøkte russerne å kontrollere ballen mer, men dette førte ikke til farlige øyeblikk. Andre halvdel av første omgang har allerede gått med en liten fordel for afrikanerne. Spillerne i Algerie prøvde hovedsakelig å piske opp fare ved portene til russerne etter dødballene. Det ble slående at russerne mistet hesteboller om og om igjen. Afrikanerne slo to ganger farlig i hodet på motstanderens mål. For første gang Akinfeev fikk ballen, i andre forsøk savnet den afrikanske spilleren målet. Dette var farlige samtaler for russerne.

Angrepsspillet til det russiske laget i første omgang tilsluttet seg ikke. Det er absolutt ingenting å huske bortsett fra målet. Mot slutten av første halvdel av møtet bråkte begge lag mye, det var tydelig at spillerne i noen øyeblikk manglet dyktighet. Derfor så seerne veldig få farlige angrep.

Første halvdel av møtet ble avsluttet med en minimal 1 - 0 fordel for russerne, som ikke bare kunne glede fansen med et litt kjedelig spill.

Andre omgang begynte med russernes angrep. Samedov hadde en fantastisk sjanse, men midtbanespilleren til det russiske landslaget klarte ikke å slå keeperen. På den tiden ønsket ikke russiske fans å tro at dette angrepet ville være den siste farlige trusselen mot algeriernes mål.

Afrikanske spillere i andre halvdel av møtet prøvde å skape en fare ved portene til russerne med hestefôr inn i sekstenmeteren, og til slutt ga dette et resultat. Etter neste standard gikk serveringen inn i russernes straffefelt. Akinfeev nådde ikke ballen ved utgangen, og Islam Slimani ble et ondt geni for Russland. Afrikanerne utlignet poengsummen. Uavgjort 1 - 1 var allerede til fordel for afrikanerne, og dette resultatet kunne sende russerne hjem. Målet ble spilt inn i kampens 60. minutt.

Russerne hadde fortsatt en halvtime igjen til å score seiersmålet, noe som kunne lede det russiske laget til sluttspillet i turneringen. Russerne opprettet imidlertid ikke et eneste ekstremt farlig angrep. Vi kan bare huske Kerzhakovs spark, men den afrikanske keeperen parerte ballen uten problemer.

Algerie forsvarte de siste 30 minuttene av kampen med hele laget og bygde flere forsvarslinjer. Russiske spillere igjen og igjen kunne ikke komme seg til algeriernes straffefelt. Det var veldig få skudd på mål. Alt dette forutbestemte det endelige resultatet av møtet.

Sluttsignalet til hoveddommeren i kampen registrerte stillingen 1 - 1. Dette resultatet var nok en feil for det russiske laget på store turneringer, for nå skal det russiske landslaget hjem.

Dessverre må vi nok en gang slå fast at russiske fotballspillere ikke har vist et godt nivå på store europeiske turneringer og verdens turneringer. Mange fotballeksperter vil enstemmig erklære at Russland igjen har unnlatt å oppfylle forventningene, selv om nøytrale fans kan protestere, fordi russernes spill var nøyaktig på deres nivå. Capellos team har allerede oppnådd suksess etter å ha kommet inn i selve mesterskapet. For øyeblikket, for russere, er dette høyden på mulighetene.