Tyskland - Portugal: Nok Et Nederlag Ved Verdensmesterskapet I Brasil

Den brasilianske byen El Salvador ble beæret over å være vertskap for neste kamp i verdenscupen. På Fonta Nova stadion spilte Tyskland mot Portugal foran 51.000 tilskuere. Disse landslagene representerer gruppe G ved verdensmesterskapet.

Germania - Portugalia

Spillet startet i henhold til scenariet til det tyske landslaget. Tyskerne hadde mer ballinnehold, prøvde å angripe farlig. Det var slående at den mettede midten av portugisernes felt mislyktes igjen og igjen. Tyskerne hadde mye rom for å angripe, noe som førte til et raskt mål. Allerede i det 11. minutt ble det tildelt en straff for å ha brutt reglene på Mario Goetze. Thomas Muller nærmet seg ballen og sendte den første ballen inn i det portugisiske målet i det 12. minutt.

Etter det første målet la ikke landslaget til Cristiano Ronaldo til i spillet. Tyskerne fortsatte å ha en total fordel, mens portugiserne bare hadde Nanis langtriksstreik i første omgang. Etter nok et angrep fra tyskerne ble et hjørne tildelt, hvorpå Hummels sendte den andre ballen i mål med Portugal med hodet. 2 - 0, og det ser ut til at spillet er ferdig.

Men dette er ikke alle problemene som rammet portugiserne. Den ledende forsvareren Pepe fikk rødt kort, og i den fortettede tiden gjorde Müller, etter å ha utstedt en dobbel, scoren uanstendig. 3 - 0 og lagene går til pause.

I andre omgang endret ikke situasjonen seg på banen. Portugiserne hadde en annen hovedforsvarer, Coentrao, skadet, og Muller fortsatte å terrorisere Portugal og scoret det første hat-tricket i verdensmesterskapet på 78 minutter.

Cristiano Ronaldo ble ikke husket for noe i kampen, bortsett fra et frispark allerede da stillingen var 0 - 4, ikke til fordel for laget hans. Spillet av Tyskland overrasket og viste kraften til den "tyske maskinen", og portugiserne etterlot seg et uforståelig inntrykk. Kanskje de ikke er så klare for mesterskapet, eller det er rett og slett veldig vanskelig å spille på bakgrunn av de morderiske tyskerne. Uansett vil ytterligere kamper i mesterskapet belyse dette spørsmålet. I mellomtiden er det verdt å si et nytt nederlag i verdenscupen - 4 - 0 Tyskland vinner Portugal.