Kvartfinaler I FIFA-verdensmesterskapet I 2014: Frankrike - Tyskland

I den første kvartfinalekampen i FIFA World Cup i Brasil møttes landslagene i Frankrike og Tyskland. Spillet fant sted på det berømte stadionet i Rio de Janeiro.

Kvartfinaler i FIFA-verdensmesterskapet i 2014: Frankrike - Tyskland

Spillet mellom Frankrike og Tyskland skilte seg ut spesielt blant sluttspillkampene i det gjeldende mesterskapet. Dessverre forventet mange nøytrale tilskuere mer av kampen, noe som til slutt falt under forventningene.

Spillet startet veldig sakte. Det virket som om bare de første minuttene spillerne ville bevege seg så sakte over banen, og så begynte den lyse og emosjonelle fotballen. Dette skjedde imidlertid ikke.

I løpet av de ti første minuttene av møtet var franskmannens angrep mer fokusert på motstanderens mål, men den første ballen havnet i målet til Deschamps 'avdelinger. I det 12. minutt fra standarden åpnet tyskerne poengsummen. Etter Kroos 'feed fra venstre flanke headet Hummels ballen i mål. Tyskland ledet 1 - 0. Dette øyeblikket skulle åpne spillet, men lagene fortsatte å opptre for akademiske og uinteressante.

Blant de farlige øyeblikkene i første halvdel av møtet kan man peke ut angrepene fra franskmennene, da Valbuena kunne utligne poengsummen med et skudd utenfor tyskernes straffefelt, men keeperen Neuer reddet laget sitt. Dette skjedde i det 34. minutt.

Mer i første omgang så ikke publikum farlige angrep. Ved pause hadde Tyskland en 1 - 0-fordel.

Andre halvdel av møtet gikk på samme uinteressante måte. Tilskuerne så ikke den lyse angrepsfotballen, lagenes angrep manglet fart og kreativitet. Det var en følelse av at noen rett og slett ikke ønsket å spille (tyskerne), mens andre ikke kunne (franskmennene). Samtidig forsøkte Deschamps team å holde begynnelsen av omgangen i større ballbesittelse, men dette førte ikke til de ønskede resultatene. Tyskerne passer imidlertid tydelig inn i det kjedelige spillet, fordi poengsummen passet dem.

Blant de farlige øyeblikkene i andre halvdel av møtet kan vi peke ut sjansen for Shyurrle i det 82. minutt. Den tyske spissen kunne fjerne alle spørsmål om vinneren av kampen, men innen straffefeltet skjøt tyskeren rett i midten av målet, som bestemte frelsen til den franske keeperen.

Det franske laget hadde bare en sjanse til å hente tilbake. I det siste angrepet skjøt Benzema på mål fra nær hold. Til tross for at slagvinkelen var veldig skarp, måtte Neuer gå inn og hjelpe teamet sitt.

Et minutt senere blåste dommerens fløyte og markerte tyskernes endelige seier med en score på 1 - 0. Nå forventer Tyskland sin rival fra paret Brasil - Colombia, og mange fotballfans håper at de ikke lenger vil se så følelsesløse og uinteressante kamper på det brasilianske verdensmesterskapet.