Hvilket Lag Vant Stanley Cup I

Å vinne Stanley Cup er den mest prestisjefylte prestasjonen til et hockeylag i en NHL-turnering. Gjennom året konkurrerer lag om den beste plasseringen i tabellen, de beste klubbene går videre til sluttspillet, hvor vinneren av den mest prestisjefylte hockeyligaen i verden er bestemt.

Hvilket lag vant Stanley Cup i 2014

I 2014 vant Los Angeles Kings-teamet den prestisjetunge prisen. Det skal bemerkes at dette troféet var tilgjengelig for Los Angeles-monarkene bare for andre gang i historien til klubben. Imidlertid bør det bemerkes at for første gang ble Stanley Cup vunnet av "kongene" for bare noen få år siden - i 2012.

For å få Stanley Cup trengte hockeyspillerne relativt liten tid i den siste delen av turneringen. Husk at på hvert trinn av sluttspillet, må laget beseire motstanderen fire ganger, det vil si at den lengste strekningen er syv kamper, men Los Angeles Kings beseiret New York Rangers i finalen i turneringen på bare fem kamper, taper bare en gang rivaler. Sluttresultatet i Stanley Cup-sluttserien er 4 - 1 til fordel for "kongene".

I den siste femte kampen mottok "kongene" "rangers" på isen sin. Hjemmearena-fordelen ble imidlertid ikke vesentlig påvirket. Spillet var veldig sta, og denouementet kom i andre overtid.

Utfallet ble bestemt av Alec Martinez, som klarte å opprøre Rangers-keeperen bare i andre overtid. Scoringen ble åpnet av "kongene", i den andre perioden tok "Rangers" ledelsen med et par mål, og i den tredje perioden klarte Los Angeles-spillerne å overføre kampen til overtid. Målene ble scoret av Justin Williams, Marian Gaborik og Alec Martinez på Kings. Chris Crider og Brian Boyle scoret mot Rangers.

Det vinnende laget inkluderer en russisk hockeyspiller. Forsvarer Vyacheslav Voinov vant Stanley Cup for andre gang i karrieren.