MFM-2015 Ishockey: Hvordan Tsjekkia - Russland-spillet Ble Spilt

I de første timene av den nye Moskva-tiden i 2015 i den kanadiske byen Toronto spilte det russiske ishockeylaget den siste gruppespillkampen i verdens ungdomsmesterskapet. Russernes rivaler var hockeyspillerne til det tsjekkiske landslaget.

MFM-2015 ishockey: hvordan Tsjekkia - Russland-spillet ble spilt

For ungdomslandskapet i ishockey i Russland fra andreplass i gruppe B til sluttspillet i MFM-2015, måtte russerne slå det tsjekkiske landslaget. Kampen var imidlertid langt fra den beste måten for russerne.

Det første farlige angrepet ble utført av Bragins avdelinger, men de russiske hockeyspillerne klarte ikke å realisere en to-mot-en-utgang. Unge hockeyspillere i Tsjekkia ble etter møtets åpningsminutter vant til siden, noe som gjenspeiles i den endelige statistikken over skudd på mål. Tsjekkerne kastet russerne 4 ganger (12 skudd mot 3). Det logiske resultatet av den første perioden var Patrick Zdragls puck i det 12. minutt. Det første segmentet av møtet endte med en minimal fordel av det tsjekkiske landslaget.

I den andre perioden prøvde det russiske laget å handle mer aktivt mot motstanderens mål, men ingenting positivt ble observert i angrepsspillet til laget vårt. Det var også problemer i forsvaret til russerne, noe som førte til den andre innrømmede pucken. Pavel Zaha i det 25. minutt økte tsjekkernes fordel. Etter det klarte russerne å få retten til et frikast. Men Ivan Barbashev utnyttet ikke situasjonen. Riktignok klarte den russiske spissen fortsatt å bryte poengsummen i andre periode. I det 36. minutt vant Barbashev ett mål. Målet ble scoret da laget vårt spilte flertallet. Den andre perioden endte med minst 2: 1-fordel for tsjekkerne.

I den siste dvadtsatiminutke klarte ikke russerne å hente ut gapet i poengsummen, tvert imot, i den siste perioden bommet det russiske laget to ganger til. Patrick Zdragal på 43. minutt økte ledelsen til det tsjekkiske landslaget. Russerne innrømmet kampens siste mål i et tomt nett i siste øyeblikk av møtet. Ondřej Kashe scoret mot det tsjekkiske landslaget. Sluttresultatet i kampen er 4: 1 til fordel for det tsjekkiske ungdomslaget.

Nederlaget til det russiske landslaget fra det tsjekkiske laget tillot russerne å bare ta tredjeplassen i gruppe B. Nå vil de unge hockeyspillerne på det amerikanske landslaget bli rivaler på Bragins avdelinger i kvartfinalen.