FIFA World Cup: Hvordan Kamerun - Brasil-kampen Ble Spilt

23. juni spilte vertene for fotball-VM sin siste kamp på gruppespillet. Landslaget til Kamerun ble konkurrentene til pentacampene på det nasjonale stadion i hovedstaden i Brasil.

2014 FIFA World Cup: hvordan Kamerun-Brasil-kampen ble spilt

Det brasilianske landslaget fra kampens første minutter tilbød motstanderne et raskt tempo. Ballen holdt seg praktisk talt ikke midt i feltet, da sør-amerikanerne umiddelbart prøvde å levere den til frontlinjen. Den brasilianske ledelsen var imponerende. Resultatet var et mål i det 17. minutt mot Kamerun. Neymar, etter å ha mottatt en nydelig pasning fra flanken, sendte med ett trykk ballen i hjørnet av Kamerun-målet. 1 - 0 ble tatt av brasilianerne.

Det afrikanske laget etter en innrømmet ball kom til fornuft og truet flere ganger farlig motstandernes mål. I utgangspunktet oppsto de farlige øyeblikkene ved porten til brasilianerne etter hjørnespark. I et av disse angrepene ble den brasilianske keeperen Cesar reddet av målposten. Imidlertid klarte Kamerun fortsatt å score. I det 26. minutt vant Matip tilbake et mål fra brasilianerne. og poengsummen ble lik.

Et slikt resultat kunne ikke passe mesterskapets verter. Selv i første omgang på 35 minutter gjør Neymar en double og tar laget sitt fremover. Første halvdel av møtet endte med stillingen 2 - 1 til fordel for Brasil.

Etter pause endret ikke situasjonen seg på banen - brasilianerne angrep oftere. Allerede i det 49. minutt scoret de det tredje målet mot Kamerun. Fred utmerket seg. Dette målet var det første i verdensmesterskapet for den brasilianske landslagsspissen. Det er imidlertid verdt å merke seg at på flanketjeningstidspunktet var Fred i en kontroversiell posisjon. Dommeren kunne trygt fikse offside. Men dette skjedde ikke - Fred sendte ballen i nettet med hodet.

Brasilianerne tilbrakte resten av kampen veldig trygt. De dominerte banen og tillot ikke afrikanske spillere å krydre sitt mål. I tillegg scoret Fernandinho på 84 minutter enda et mål. Stillingen var ødeleggende 4 - 1 til fordel for søramerikanerne.

Kampens dommerens siste fløyte noterte en sikker seier for brasilianerne. Nå gleder fansen seg til fortsettelsen av fotballbanketten i verdensmesterskapet, som selvfølgelig vil inkludere det brasilianske laget.