FIFA World Cup: Hvordan Kampen Mellom Australia Og Nederland Ble Spilt

19. juni startet andre runde i gruppe B på verdensmesterskapet. En kamp mellom landslagene i Nederland og Australia fant sted i byen Porto Alegre. Spillet viste seg å være veldig spennende og vakkert. Kampen gledet mange fans ikke bare på stadion, men over hele verden. Tilskuerne så flere flotte baller, og mer enn ett mål.

Avstralia - Niderlandy_

Etter at Nederland slo Spania med en knusende 5 - 1-score, trodde mange at å spille med Australia ikke ville forårsake problemer med en enkel trepunktsoppkjøp for Louis van Gaals anklager. Imidlertid viste spillet seg å være veldig spennende.

I det 20. minutt gjorde Arjen Robben sitt neste høyhastighetsstrekk med et lavt fra midten av feltet, kom inn i sekstenmeteren og sendte ballen i nederste hjørne. Nederlanderne tok 1 - 0. Men gleden over det nederlandske landslaget var kortvarig. I løpet av et minutt utlignet Tim Cahill med et fantastisk mål. Den australske angriperen svarte på en hengslet pasning inn i sekstenmeteren og skjøt i porten. Ballen traff tverrliggeren med uhyrlig kraft og krysset den elskede linjen. Dette målet vil være et av de vakreste målene i turneringen. En lik poengsum blinket på resultattavlen.

Etter at målet ble scoret hadde australierne sine sjanser til å score mer, vi kan si at spillet var likt. Scoringen endret seg imidlertid ikke før pause.

I andre omgang så publikum igjen flere mål. De første som skilte seg ut var australierne. 54 minutter fra straffesparket brakte Mile Edinak representantene for det grønne kontinentet frem. Australia ledet 2 - 1, og det var allerede en sensasjon. Men det nederlandske landslaget har sine egne fantastiske utøvere. Så, Robin van Persie fikk det andre målet på 58 minutter. Dette målet var allerede det tredje i turneringen for Robin, og han fanget opp i denne indikatoren med Arjen Robben og Thomas Müller.

På 68 minutter sendte Memphis Dupai det tredje målet i målet til Australia med et spark fra utenfor sekstenmeteren. Nederlanderne kom frem. Det er bemerkelsesverdig at i forrige målangrep australierne nesten slo porten selv. Sluttresultatet endret seg ikke før sluttfløyta.

Nederland får 6 poeng etter to kamper og topper gruppe B-stillingen ved verdensmesterskapet. Og det australske landslaget forblir uten poeng etter to kamper, selv om deres spill med Holland var veldig høy kvalitet og interessant.