Hvordan Det Russiske Landslaget Spilte På Channel One Cup

Channel One Cup har vært arrangert årlig i Russland i lang tid. Denne konkurransen er den andre etappen av den europeiske hockeyturneen, der fire ledende europeiske lag tradisjonelt deltar: Sverige, Russland, Finland og Tsjekkia.

Hvordan det russiske landslaget spilte på Channel One Cup 2015

Eurohockey-turneen er en offisiell konkurranse, men holdningen til fans av denne sporten til en slik begivenhet er ikke så alvorlig som for eksempel til verdensmesterskapet og enda mer til de olympiske leker. Hockeyeksperter mener at Euroturnéen (inkludert Channel One Cup) er utstillingskamper for å se kandidater til førstelaget til verdensmesterskapet. Imidlertid er det vanlig at våre hockeyspillere vinner den russiske etappen, fordi det er en veldig anstendig virksomhet å glede russiske fans.

I 2015 ble Channel One Cup arrangert i Moskva fra 17. til 20. desember. Åpningskampen for turneringen fant sted på den nye "Arena of Legends", som har plass til drøyt tolv tusen tilskuere. I den første kampen møttes lag fra Russland og Sverige. Avdelingene til Oleg Znark kan ikke legge dette møtet til eiendelen sin, ettersom skandinaverne trygt overspilte russerne med poengsummen 4 - 1. Til tross for at det russiske laget åpnet scoringen i kampen, ble ikke seieren til vertene registrert. Det er verdt å merke seg det generelle falmede spillet til russiske hockeyspillere med mange feil.

I det andre møtet i turneringen rehabiliterte det russiske landslaget seg og slo det finske laget med en knusende score på 8 - 1. Oleg Znarks anklager spilte dette spillet aggressivt og samlet fra de første minuttene, som et resultat av dette etter 12 minutter, fire mål var på Suomi-målet. Så fortsatte russerne sine fruktbare handlinger og førte møtet til en rute.

I den siste kampen i turneringen måtte det russiske landslaget slå Tsjekkia i hovedtid for å ta førsteplassen i Channel One Cup 2015. Dette skjedde imidlertid ikke. Russerne tapte 2 - 4, selv om de ledet i løpet av andre periode 2 - 1. Tsjekkere klarte likevel å ta initiativet i det andre tjue minutter og score tre ganger. I den tredje perioden hadde de russiske hockeyspillerne sjanser til å hente inn og til og med vinne, men keeperen til det tsjekkiske landslaget Dominik Furch viste seg verdig.

Som et resultat vant det russiske landslaget av tre kamper ved Channel One Cup 2015 bare en seier over de finske hockeyspillerne, mens landslagene i Sverige og Tsjekkia viste seg å være sterkere. Som et resultat: det russiske laget tok ikke førsteplassen i turneringen, og alle andre turneringsposisjoner kan ikke betraktes som verdige.