Slik Sykler Du Lysbildet

Innholdsfortegnelse:

Slik Sykler Du Lysbildet
Slik Sykler Du Lysbildet

Video: Slik Sykler Du Lysbildet

Video: Slik Sykler Du Lysbildet
Video: Hvordan man syer en belægning i en halsrudskæring 2024, April
Anonim

Slalåm er en av favorittaktivitetene på vinteren. Og det er ikke så viktig hva du skal ri, det være seg is, ake, ostekake eller noe annet, du må følge visse regler for sikker oppførsel. Så du vil beskytte deg selv og barnet, tiden du bruker på lysbildet, gir bare positive følelser.

Slede
Slede

Bruksanvisning

Trinn 1

Før du begynner å gå på ski, diskuter med barnet ditt hvordan du skal oppføre deg. Forklar viktigheten av å svinge, ikke tøffe, og være ryddig og høflig. Og prøv også å følge disse reglene selv og derved være et positivt eksempel for barnet og andre.

Steg 2

Prøv å utforske området, selv om du har vært her før. Lysbildet eller nedstigningen må være trygt. De skal ikke ha groper, grener, skarpe gjenstander.

Trinn 3

Forsikre deg om at du ikke kjører på sklien mens du står, dette kan føre til personskade. Sørg også for at det ikke er noe stort selskap som ikke følger noen regler i det hele tatt.

Trinn 4

Prøv å unngå sklier og skråninger nær vannmasser eller veier, eller i øde og utilgjengelige områder. Lysbilder på en haug med søppel eller busker er uønskede.

Trinn 5

Vær forsiktig når du faller og følg sikkerhetsreglene. Før du faller, må du prøve å gruppere og rulle på siden din, bøy knærne og klem dem under deg.

Trinn 6

I en nødsituasjon, prøv å være rolig og handle raskt og dømmende. Ring 101 eller 112 for hjelp.

Anbefalt: