Hvordan Holdes De Paralympiske Vinterlekene I Sotsji

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Holdes De Paralympiske Vinterlekene I Sotsji
Hvordan Holdes De Paralympiske Vinterlekene I Sotsji

Video: Hvordan Holdes De Paralympiske Vinterlekene I Sotsji

Video: Hvordan Holdes De Paralympiske Vinterlekene I Sotsji
Video: Tbilisi 2021 | Women's Up to 79kg | WPPO Championships | Paralympic Games 2024, Kan
Anonim

Fra 7. til 16. mars 2014, etter slutten av vinter-OL 2014, arrangeres XI Paralympic Games i Sotsji. Disse konkurransene til mennesker med nedsatt funksjonsevne er et symbol på mot, motstandsdyktighet, utholdenhet. Paralympiske idrettsutøvere viser med sitt eget eksempel at en person alltid kan argumentere med en grusom skjebne og overvinne eventuelle hindringer. Tradisjonelt holdes det konkurranser på de samme idrettsanleggene der olympiske idrettsutøvere konkurrerte. Hvordan vil disse paralympiske spillene spille ut?

Hvordan holdes de paralympiske vinterlekene i Sotsji 2014
Hvordan holdes de paralympiske vinterlekene i Sotsji 2014

Hva vil bli inkludert i programmet for de paralympiske lekene i Sotsji

Idrettsutøvere fra 45 land vil delta på de paralympiske vinterlekene, som vil konkurrere om 72 medaljer. Konkurranser vil bli avholdt i skiskyting, alpint, hockey, langrenn, snowboard og curling.

Åpnings- og avslutningsseremoniene til de paralympiske lekene blir holdt. Maskottene til disse konkurransene er Ray og Snowflake - fantastiske skapninger som kom fra andre verdener for å hjelpe folk med å bruke menneskekroppens skjulte reserver.

Hvor vil paralympiske idrettsutøvere bo i Sotsji

Alle forhold er skapt for funksjonshemmede på den olympiske landsbyens territorium i Sotsji. Skånsomme ramper som fører til inngangen til hotellbygningene, heiser med økt kapasitet, leiligheter med romslige lave bad med rekkverk - alt dette og mye mer vil få deltakerne til de paralympiske lekene til å føle seg komfortable og komfortable. Totalt antall slike leiligheter er omtrent 570.

Det skal bemerkes at ikke bare i den olympiske landsbyen, men i hele byen, har det blitt gjort mye for å gjøre det mer praktisk for funksjonshemmede. Underganger, samt inngangene til mange bygninger, har nå ramper.

Mange frivillige som har fått opplæring i spesielle kurs vil hjelpe deltakerne til de paralympiske lekene. Disse menneskene vil følge utøverne gjennom spillene, hjelpe i hverdagen.

Det skal bemerkes at det russiske paralympiske laget presterte glimrende ved OL i 2010 i den kanadiske byen Vancouver. Hun tok tillit førsteplassplassen, etter å ha vunnet bare 38 medaljer: 12 gull, 16 sølv og 10 bronse. Det er ingen tvil om at på de kommende Paralympics, med den enorme og vennlige støtten fra fansen, vil våre utøvere også vise sin beste side.

Anbefalt: