Fordeler Og Ulemper Med Individuell Trening

Fordeler Og Ulemper Med Individuell Trening
Fordeler Og Ulemper Med Individuell Trening

Video: Fordeler Og Ulemper Med Individuell Trening

Video: Fordeler Og Ulemper Med Individuell Trening
Video: Fordeler og ulemper ved mammografiscreening 2024, April
Anonim

Nesten hvilken som helst sport kan praktiseres personlig, det vil si en-mot-en med en trener. Det eneste unntaket vil være lagspill, som fotball eller volleyball.

Fordeler og ulemper med individuell trening
Fordeler og ulemper med individuell trening

Individuell trening passer for de som ikke har mulighet til å trene med en gruppe. For eksempel unge mødre eller arbeidsnarkomane som jobber sent. Også personlig trening velges av de som ønsker å oppnå maksimale resultater i arbeidet med kroppen sin.

Så fordelene med individuell trening inkluderer følgende:

1. Instruktøren tar bare hensyn til deg. Dette betyr hundre prosent involvering i arbeidet, men du vil ikke kunne snike deg heller. Instruktøren kontrollerer alle handlingene dine, kan dele noen nyanser og hemmeligheter som vanligvis ikke har nok tid i løpet av gruppetrening.

2. Fine bonuser. Ofte kommer individuell trening med en ernæringsplan, spesielt når det gjelder vekttap og kroppsforming.

3. Individuell tilnærming. Hvis du kommer til en personlig treningsøkt, for eksempel innen akrobatikk, vil ikke treneren tvinge deg til å hoppe salto den aller første dagen. Etter å ha fullført en rekke enkle øvelser, vil han bli kjent med kroppens evner og gi nøyaktig de oppgavene du kan fullføre. En kompetent trener vil ikke tillate deg å bli skuffet over deg selv, tvert imot, han vil oppmuntre til og med de minste suksessene, noe som gir motivasjon.

4. Fleksible timer. Treneren er også en person, det er fullt mulig å være enig med ham om overføring av klasser, eller advare ham hvis du er for sent. Noen instruktører drar hjem, som bare vil være en frelse for de som ikke kan reise lenge, eller som bare er lat.

La oss gå videre til ulempene:

1. Kostnad. Ofte er individuell trening dyrere enn gruppetrening, fordi en trener bruker mye mer energi og krefter på en person enn på å jobbe med en gruppe. Hvis du vil gjøre det personlig, vær forberedt på å pakke ut.

2. Det er morsommere å jobbe i et selskap. Det er støtte fra venner, en konkurranseånd og bare en mer avslappet atmosfære. De fleste innrømmer at trening i en gruppe er lettere for dem, og på mange måter mer effektiv, men dette er alles personlige mening. Ingen vet hva som er riktig for deg.

Når du oppsummerer det ovennevnte, kan du gi råd: kombinere individuelle og gruppetimer for maksimal effekt. Dermed vil du kombinere fordelene med begge typer aktiviteter, og ved å legge til individuelle treningsøkter hjemme her, vil du komme til målet ditt mye raskere.

Anbefalt: