Hvordan Lære å Leke Med To Hender

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Leke Med To Hender
Hvordan Lære å Leke Med To Hender

Video: Hvordan Lære å Leke Med To Hender

Video: Hvordan Lære å Leke Med To Hender
Video: DIY-kurs med Verdalbib: Papirklipp med Harry Potter-tema 2024, Kan
Anonim

Hva er hemmeligheten bak sportslig suksess? Hver mester har sitt eget svar på dette spørsmålet: disiplin, viljestyrke, intelligens eller medfødt fysiologi. På en eller annen måte er perfekt kroppskontroll nødvendig for enhver idrettsutøver, og det innebærer nødvendigvis muligheten til å bruke begge hender likt.

Hvordan lære å leke med to hender
Hvordan lære å leke med to hender

Bruksanvisning

Trinn 1

Lær å spille med en gang. Det er ikke noe vanskeligere enn omskolering for å gjøre det som opprinnelig ble lært feil. Hvis du vil mestre en ny sport for deg selv, kan du begynne å øve med en instruktør som vil lære deg hvordan du beveger deg og håndterer sportsutstyr riktig. Det er nødvendig å umiddelbart forklare treneren at du vil utvikle begge armene jevnt.

Steg 2

Gjør de nødvendige øvelsene. I hver idrett er de forskjellige. I hockey, for at pinnen skal bli en forlengelse av kroppen, er det nødvendig å starte på isen med håndsvingninger og løkke pinnen rundt kroppen med å skifte fra den ene hånden til den andre, slik at hver gang du bytter hender, ta tak i den riktig. For alle idretter er koordineringsøvelser like viktige, som avgjør hvor fritt du kan kontrollere kroppen din.

Trinn 3

Styr musklene i begge armene. Som regel er en arm bedre utviklet hos en person, så vekten i øvelsene bør være på den svakere: øk intensiteten på øvelsen eller varigheten når du utvikler venstre hånd. Den optimale treningen gjøres best i et treningssenter under veiledning av en erfaren trener.

Anbefalt: