Russland - Sør-Korea: Det Publikum Så I Cuiaba

For mange russiske fotballfans startet verdenscupen egentlig bare 17. juni, da det russiske landslaget entret banen i den brasilianske byen Cuiaba for å spille sin første kamp mot Sør-Korea. Det var siste kamp i første runde i N.

Rossiya - Koreya_

For russiske fotballfans viste spillet seg å være veldig nervøst og anspent, og nøytrale fans kjedet seg ærlig på tribunen. Kampen begynte veldig sakte. Kanskje varmen som hersket på banen hindret spillerne i å vise sitt fulle angrepspotensial. Du kan imidlertid ikke klandre alt for været.

Etter de første kampene i alle gruppene i verdenscupen kan det konkluderes med at lagene er delt inn i veldig dyktige, dyktige og svake. Det er vanskelig for en nøytral seer å si hvilken gruppe som skal klassifisere Russland og Sør-Korea. Det er imidlertid verdt å nevne at tilskuerne på tribunen og på TV-ene forventet mer. Spillet var ikke en ekte fotballfest og feiring. Det var strengt arbeid på banen, spillerne ga all sin styrke, men begge lag lyktes ikke med å skape i første omgang. Sjeldne langskudd, kryssinger fra settet førte ikke det ønskede resultatet til den ene eller den andre. Som et resultat brant triste nuller på resultattavlen ved pause.

Etter pause økte ikke tempoet. Det første farlige slaget mot målet ble gjort av russerne. Den sørkoreanske keeperen parerte ballen etter å ha blitt sparket fra utenfor sekstenmeteren. Koreanerne svarte i natura. Igor Akinfeev slet med å slå ballene etter kraftige streker over lang rekkevidde. Det ser ut til at ingenting foreslo problemene til det russiske landslaget, men i det 68. minutt leverer Lee Kyung Ho nok en langdistansangrep, og keeperen til det russiske landslaget gjør en uhyrlig feil. Ballen glir ut av hendene på Akinfeev og krysser forræderisk mållinjen. Koreanerne tok 1 - 0.

Det russiske landslaget ble mer aktivt etter det innrømmede målet. Russerne begynte å angripe med stort ønske. Det er mulig at bytter etter 60 minutter spilte en viktig rolle i kampen. Dzagoev og Kerzhakov dukket opp på banen. Det var de som måtte påta seg byrdene av ledelse i det russiske teamets angripende impulser. Heldigvis fungerte erstatningene.

På 74 minutter sammenligner Kerzhakov poengsummen etter å ha truffet Dzagoev og kjas og mas i keeperen. 1 - 1 - Russiske fans føler seg bedre. Først etter det så publikum russernes virkelige ønske om å gå videre. De klarte imidlertid ikke å score et nytt mål. Det skal innrømmes at angrepene fra russerne manglet intelligens, kreativitet og dyktighet.

Sluttresultatet for møtet - 1 - 1. Denne trekningen ble den tredje i turneringen. Russland og Sør-Korea får ett poeng hver og er bundet til 2. og 3. plass i gruppe H, noe som gir ledelsen til det belgiske landslaget.