Hva Er Bryting

Hva Er Bryting
Hva Er Bryting

Video: Hva Er Bryting

Video: Hva Er Bryting
Video: Får juling av Europas beste bryter// Bryting vs Turn // HELT OK 2024, Kan
Anonim

Bryting er en teaterbryting som er populær hovedsakelig i USA. Det mest interessante er at mange vet veldig godt at vinneren av kampen er bestemt på forhånd, siden det under kampen er vanskelig å være enig, og det er vanskelig å forstå hvem som vinner hvem.

Hva er bryting
Hva er bryting

Deltakerne i kampene er oftest oppdrevne kjekke menn som er hyggelige å se på. Denne typen kampsport kalles sportsunderholdning, siden folk kommer til disse kampene for å ha det gøy. Kanskje du tror at bryting er enkelt og folk i ringen spiller sine forhåndslærte roller? Faktisk tar du feil, siden i Amerika er denne typen kampsport posisjonert som kamper uten regler, selv om det, for å være ærlig, fortsatt er visse regler i denne kampen.

image
image

Ingen av krigerne vil bruke forbudte streiker, ettersom ingen jager berømmelse eller penger. Når krigerne går inn i ringen, forstår de allerede perfekt hva som vil skje neste, hvem som vil vinne, og hvem som vil motta hvor mye penger for denne kampen. Hvis vi sammenligner denne typen kampsport med en annen kampsport, vil det være vanskelig å finne noe til felles, fordi det ikke er noen slag som sådan. Det mest som krigere kan låne i bryting er muay bokseshorts eller hansker, selv om kamper oftere enn ikke foregår uten hansker i det hele tatt.

image
image

Ikke glem at kvinner ofte er involvert i bryting. Likevel er det mer interessant å se på menn, fordi de ofte går ned i hallen eller faller der. I hallen finner de bord, stoler og andre hjelpeverktøy som de kan slå en motstander med. Det hele ser morsomt og spennende ut. Når du ser på boksing, bekymrer du deg for bokseren din, sørg for at han beveger seg riktig og til og med puster som ham. I bryting venter du på hele kampen for at en av motstanderne skal ned i hallen, ta en krakk og knuse den på motstanderens hode. Det er skader i bryting, men ikke alvorlig, ofte fra fall eller feil treff.

Anbefalt: