Juventus - Inter: Resultat Av Kampen 1/2 Italiensk Cup

Innholdsfortegnelse:

2. februar fant den første kampen i 1/2 italiensk cup mellom Juventus og Inter sted. Juventus-spissen Cristiano Ronaldo klarte å score to ganger.

Juventus - Inter: resultat av kampen 1/2 italiensk cup

Den første kampen på 1/2 av den italienske cupen mellom Torino "Juventus" og Milan "Inter" ble nylig avsluttet. Spillet viste seg å være ganske intenst og interessant.

Historien om den italienske cupen

Italian Cup er en turnering som arrangeres årlig blant italienske klubber. For første gang fant denne turneringen sted i 1922. Det mest titulerte laget i denne turneringen er Juventus (13 pokaler). Jeg vil også legge merke til at Torino-klubben vant den italienske cupen for 4 sesonger på rad (2014/2015 - 2015/2016 - 2016/2017 - 2017/2018), på den tiden var hovedtrener Massimiliano Allegri.

Bilde
Bilde

Kvartfinalen til begge lag

I 1/4 av den italienske cupen slo "Juventus" med tillit klubben fra byen Ferrara "SPAL" - kampens poengsum (4: 0), i kampen klarte de å utmerke seg: Morata (Juventus), Frabotta (Juventus), Kulusevski (Juventus), Chiesa (Juventus).

Inter spilte en 1/4 cupkamp med lederen i Serie A - Milan, beseiret sine motstandere med en poengsum (2: 1), markerte seg i kampen: Ibrahimovic (Milan), Lukaku (Inter), Eriksen (Inter).

Bilde
Bilde

Resultater av møtet mellom lagene

På hjemmestadion til Inter (Giuseppe Meazza) ble den første kampen på 1/2 av den italienske cupen arrangert. Kampen var ganske anspent, begge lag kjempet til siste minutt av kampen, ingen ønsket å tape. Et ganske raskt mål (9 minutter) ble scoret av spissen av Milanos team - Lautaro Martinez (overføring - Nicolo Barella), Juventus var i stand til å svare bare i det 26. minutt av kampen, spissen Cristiano Ronaldo utførte dyktig skicklig straffen og gjorde poengsummen lik (1: 1). Neste mål ble scoret i det 35. minutt av kampen, Cristiano Ronaldo utnyttet feilen til Inters keeper og scoret et mål i et tomt nett, poengsummen forble til fordel for Juventus til slutten av kampen - 2: 1. Hvis vi vurderer kampens statistikk, er det som følger: skudd - 11/8 (Inter), skudd på mål - 5/6 (Juventus), frispark - 12/18 (Juventus), hjørner - 4/2 (Inter), gule kort - 3/6 (Juventus).

Bilde
Bilde

Hovedtrenerintervjuer etter kampen

Inter-trener Antonio Conte - “Vi gjorde faktisk alt selv. Juventus brukte to av våre enkle feil for å score. Vi må implementere øyeblikk bedre, vi har skapt mange av dem. Mot Juventus bør slike sjanser brukes. Forestillingen var utmerket, bare resultatet var dårlig. Dette er veldig skuffende, vi fortjente mye, mye mer enn det som kom ut til slutt. Juventus skapte nesten ingenting, jeg husker ikke at Handanovic reddet, sa hovedtreneren til Milan-laget.

Juventus-hovedtrener Andrea Pirlo - “I kampen med Inter i ligaen var vi ikke oss selv, vi snublet. Men det viste seg å være en verdifull leksjon for oss. Vi har jobbet med feilene vi gjorde i den kampen. Dette er bare det første spillet, vi har ikke oppnådd noe ennå. Dette beviser at hvis vi er fullt fokuserte, er det vanskelig for enhver motstander å spille med oss. Vi kjenner styrkene våre. Det er ikke lett å opprettholde intensiteten når du spiller nesten hver dag. Jeg så en stor reaksjon fra laget da vi slo inn. Laget vårt er fullt av mestere og må få mest mulig ut av det."

Jeg vil minne deg om at den andre kampen i den italienske cupen 1/2 holdes på Juventus stadion 9. februar.