FIFA World Cup: Hvordan Var Kampen Mellom Chile Og Australia

13. juni (brasiliansk tid) i byen Cuiaba på Pantanal stadion fant den andre kampen i første runde i gruppe B mellom landslagene i Chile og Australia. Denne kampen var en av de viktigste for disse landslagene når det gjelder å fortsette kampen for å nå sluttspillet.

2014 FIFA World Cup: hvordan var kampen mellom Chile og Australia

Verdensmesterskapet får gradvis fart, landslagene spiller inn med hver kamp. Kvaliteten på fotballen og dens intensitet kan godt glede nøytrale fans. Dette er følelsene som kampen mellom Chile og Australia vekket.

I løpet av de første 15 minuttene av spillet knuste chilenerne australierne. I det 14. minutt av kampen scoret sør-amerikanerne to mål mot det australske landslaget. Debilen til chilenerne i turneringen ble scoret av Barcelonas spiss Alexis Sanchez, og to minutter senere gjorde han en assist. Valdivia sendte ballen under tverrliggeren med et utmerket skudd fra streken. 2 - 0 og Chile jubler.

Etter målene fortsatte chilenerne å kontrollere ballen trygt, men etter at en av toppserverne spilte Tim Cahill en ball med hodet. Det skjedde 35 minutter ut av første omgang. Det må innrømmes at målet til australierne ikke bare var uviktig, men det var ikke engang forutsetninger for målet til det chilenske landslaget.

Andre omgang av kampen ble holdt i bryting. Australia følte at det kunne redde kampen. Dette bestemte aktiviteten til australierne. Imidlertid var det ikke mulig å treffe porten til søramerikanerne, snarere tvert imot, innbytter Jean Bosejour, som allerede var i den faste tiden, satte den endelige poengsummen med et skudd til det ytterste hjørnet av porten. Chile vinner 3 - 1 og sammenligner med Nederland i poeng etter første runde.

Neste kamp mellom chilenerne og Spania vil utgjøre en stor forskjell i fordelingen av finaleplassene i gruppe B.