FIFA World Cup: Hvordan Var Kampen Mellom Mexico Og Kamerun

13. juni fant den andre kampen i verdensmesterskapet i Brasil sted i den brasilianske byen Natal. Det meksikanske landslaget møtte Kamerun. Kampen foregikk i regnet, noe som medførte litt ulempe for spillerne.

2014 FIFA World Cup: Hvordan var kampen mellom Mexico og Kamerun

Første halvdel av møtet Mexico - Kamerun i verdensmesterskapet i Brasil kan med sikkerhet kalles tiden for ikke-rapporterte mål. De viktigste begivenhetene i førtifem minutter av første omgang var de avlyste målene mot begge lag. Så i det 12. minutt scorer Dos Santos etter et flankekors, men linjedommeren avlyser målet på grunn av en kontroversiell offside-posisjon.

Bare noen få minutter går og afrikanerne, etter et hjørnespark, sender ballen inn i portene til Mexico. Målet ble avlyst på grunn av offside. Dommerens avgjørelse var ikke kontroversiell. Halvdelens 30. minutt ble preget av den andre avlyste ballen mot Kamerun. Etter en corner nådde Dos Santos (spiss i Mexico) ballen med hodet, men dommeren avlyste målet igjen.

Andre omgang ble holdt i samme tempo som den første. Det var ikke nødvendig å snakke om høye hastigheter, siden feltet spilte en rolle. Det regnet gjennom hele spillet. Publikum ventet likevel på den scoret ballen. Dette skjedde etter det sjeldne raske angrepet fra meksikanerne. Dos Santos var igjen i forkant, men skuddet hans ble parert av den kamerunske keeperen. Imidlertid var Peralta den første som traff ballen og avsluttet ballen i tomt nett.

Dermed vant det meksikanske landslaget 1 - 0 og scoret de tre første poengene i gruppe A, like i denne indikatoren til brasilianerne. Kamerun og Kroatia stenger gruppe A-tabellen etter første runde uten poeng.