Hvordan Fjerne En Hengende Mage

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fjerne En Hengende Mage
Hvordan Fjerne En Hengende Mage

Video: Hvordan Fjerne En Hengende Mage

Video: Hvordan Fjerne En Hengende Mage
Video: Hvordan trene til 6-pack Nivå:1 2024, April
Anonim

Kanskje de mest merkbare endringene i kvinneskikkelsen etter fødselen gjelder magen. Dette er naturlig fordi bukveggen bærer den største belastningen: magemuskulaturen og huden. Selv om det er kvinner som fødte flere ganger, men samtidig beholdt flat mage, arver mange unge mødre en hengende mage etter fødselen. Hvis du endelig vil bli kvitt dette "forkleet laget av lær" i underlivet, kan du stille inn på et langt og seriøst arbeid.

Hvordan fjerne en hengende mage
Hvordan fjerne en hengende mage

Det er nødvendig

  • - massasje;
  • - kroppkrem;
  • - mamma i kapsler;
  • - gymnastikkmatte;
  • - nærende og strammende omslag.

Bruksanvisning

Trinn 1

Ikke prøv å gå ned i vekt for raskt. Et strengt kosthold er for stressende for en organisme som ennå ikke har kommet seg etter graviditet og fødsel. Selv om du ikke ammer, ikke skynd deg å skille deg med overvekt. Dette vil føre til at huden vil synke enda mer, siden den ikke vil holde tritt med det reduserende volumet av fettvev. Reduser kaloriinntaket med 10-15% og gå ned i vekt sakte.

Steg 2

Masser den fremre bukveggen. Huden har vært i en strukket tilstand i lang tid, derfor må du fjerne den i lang tid. Daglig massasje bør være en obligatorisk prosedyre. Gni huden med en stiv børste til dyp rødhet og en følelse av varme dukker opp i huden. I tillegg, sørg for å gjøre en klype massasje selv. Ikke synes synd på deg selv, tanken på at du med hver klype fjerner et stykke fettvev vil hjelpe deg med å takle smertefulle opplevelser.

Trinn 3

Sørg for å påføre huden en nærende krem etter massasjen. Bruken av en krem med tilsetning av mamma har vist seg godt. Ta et lite produkt, legg det i en separat beholder, kast 5-6 mumiekapsler der. Mens du masserer og varmer opp huden, vil produktet oppløses og kremen er klar til bruk.

Trinn 4

Gjør nærende og oppstrammende innpakninger. Strukket hud mister elastisiteten og krever ekstra ernæring. Det er for å mate slapp hud at det er behov for innpakning. De kan utføres hjemme eller i en skjønnhetssalong, det viktigste er at dette ikke er en engangskampanje.

Trinn 5

Ikke glem musklene. En hengende mage ødelegger underlivet, så sørg for å pumpe nedre mage. Gjør omvendt knusing for å trene magemuskler i svak bunn.

Trinn 6

Legg deg på ryggen med armene strukket langs kroppen. Bøy bena på knærne og løft dem slik at underbena blir parallelle med gulvet. Trekk på magen, trekk de bøyde knærne opp til hodet og løft bekkenet ditt så høyt som mulig. Hold i to sekunder og senk bekkenet sakte ned på matten, føttene skal forbli hengende. Gjør 10-12 øvelser, og gjør deretter dine vanlige knusing.

Trinn 7

Legg til joggetrening til magen. Å løpe i moderat tempo vil tillate deg å kaste fett over hele kroppen uten å ty til altfor harde dietter. Kjør tre ganger i uken i minst 40 minutter.

Trinn 8

Ikke spis om natten. Husk at musklene er avslappede under søvn, og full mage vil strekke bukveggen, og gjøre hele innsatsen din ugyldig. Det siste måltidet bør være minst to timer før sengetid. Og det er bedre hvis det er en liten porsjon magert kjøtt med grønnsaker og et glass kefir. Ikke spis grøt og pasta om kvelden. De langsomme karbohydratene som finnes i disse matvarene vil være mer fordelaktige hvis de spises til frokost.

Anbefalt: