Hvordan Vaske Snowboardklær

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Vaske Snowboardklær
Hvordan Vaske Snowboardklær

Video: Hvordan Vaske Snowboardklær

Video: Hvordan Vaske Snowboardklær
Video: How To Wash Your Snowboard Jacket, Pants & Outerwear 2024, Kan
Anonim

Snowboardklær trenger spesiell pleie, så varer de lenger, mister ikke utseendet og viktige egenskaper. Hvordan vaske og rengjøre produkter laget av membranstoff, fleece, dun?

Hvordan vaske snowboardklær
Hvordan vaske snowboardklær

Bruksanvisning

Trinn 1

Ikke utsett membranstoffer for aggressive kjemiske angrep. Dette betyr at bleking og renseri er forbudt, i likhet med pulver med bioenzymer. Velg produkter som er spesielt designet for membranstoffer. Ikke sug jakken, temperaturen skal ikke være høyere enn 40 grader. Ikke bruk den automatiske sentrifugeringen når du vasker i maskinen - den vil ødelegge stoffets struktur; begrense deg til et mildt regime, tørke ting på en kleshenger og aldri stryke! Men det er mulig og nødvendig å behandle det etter tørking med en spesiell vannavvisende impregnering. Bare velg et produkt spesielt for klær - impregnering for telt og telt fungerer ikke for deg.

Steg 2

Det er bedre å overlate rengjøring av dunete ting til fagfolk. Hvis du bestemmer deg for å rydde ned dunjakken selv, må du vaske den ved lav temperatur for hånd eller i en maskin med spesielle vaskemidler, skyll grundig og tørk så snart som mulig. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot tørking - vått lo vil bare råtne under lagring. Det er nødvendig å lagre dunjakker i rettet form, ellers vil dunen kake og gradvis miste sine isolerende egenskaper.

Trinn 3

Fleeceklær krever samme skånsomme tilnærming, bortsett fra at et enklere vaskemiddel kan brukes. Bare ikke stryk fleeceartikler og ikke tørk på en radiator eller varmeapparat - de vil miste sin visuelle appel. Det er spesielle forbindelser som gjenoppretter de vannavvisende egenskapene til fleece - ta utgiftene og skyll fleece ting etter vask i en slik løsning, de vil vare mye lenger.

Trinn 4

Snowboard termisk undertøy, som alle andre termiske undertøy, kan vaskes i vaskemaskinen, bare velg en skånsom modus og en lav temperatur. Hvis du følger disse reglene, vil snowboardklær ikke bare beholde sitt utseende, men vil varme deg og beskytte deg i veldig lang tid.

Anbefalt: