FIFA World Cup Semifinale: Brasil - Tyskland

8. juli, i den brasilianske byen Belo Horizonte, fant den første semifinalekampen mellom lagene i Brasil og Tyskland sted. Hele fotballverdenen har gledet seg til denne konfrontasjonen i håp om at spillerne vil vise fremragende fotball. Det endelige resultatet overgikk alle de villeste forventningene.

2014 FIFA World Cup semifinale: Brasil - Tyskland

Spillet startet i høyt tempo. Brasilianerne tok ballen fra de første minuttene og prøvde å true motstanderens mål. Men etter det tiende minuttet av møtet på banen til Mineirao stadion, begynte det å inntreffe hendelser som ikke kunne drømmes om selv i de verste drømmene av fansen til det brasilianske landslaget.

I det 11. minutt av kampen, etter et hjørnespark, med full medvitenhet fra forsvarerne til det søramerikanske landslaget, åpner Thomas Muller poengsummen i kampen. Tyskland ledet 1 - 0. Dette målet sjokkerte hele stadion.

I det 23. minutt setter Miroslav Klose rekorden for mål scoret av en spiller i rammen av turneringer på verdensmesterskap. Klose scorer sitt 16. mål på verdensmesterskap på planeten, og omgår dermed brasilianske Ronaldo. Tyskland ledet 2 - 0. Som det viste seg senere, var dette bare begynnelsen på et mareritt for Brasil.

Tyskerne fortsatte å angripe aggressivt, og pentakampionene så undertrykt ut. Resultatet ble Kroos-ballen allerede i det 24. minutt. 3 - 0 - det var allerede et nederlag i kampens 24. minutt. Få kunne ha forestilt seg en slik utvikling av hendelser. Tyskland knuste alt det brasilianske forsvaret.

I det 26. minutt gjør Kroos en dobbel. 4 - 0 til fordel for Tyskland. Tyskerne har allerede begynt å spotte vertskapet for mesterskapet, og rive hele forsvaret til Brasil innenfor straffefeltet med sine pasninger. Men dette var ikke alle målene med den tyske bilen i første omgang.

I det 29. minutt sender Khedira det femte målet i målet til vertslaget til verdenscupen. Etter en halv times kamp var stillingen 5 - 0 til fordel for Tyskland.

Brasilianerne har aldri klart å komme seg etter et slikt sjokk. Første omgang endte med fullstendig feil på Scollari-anklagene.

I andre omgang kom brasilianerne ut som om de var et annet lag. Fra de første minuttene av andre omgang skyndte sør-amerikanerne seg til angrep. Det var flere farlige øyeblikk ved Neuer gate. Oscar og Paulinho skulle score, men den tyske keeperen reddet laget sitt.

Etter brasilianernes angrep i de første minuttene av andre omgang, roet spillet seg noe. Tyskerne sluttet å la de brasilianske spillerne skape målsjanser. Europeerne avkjølte søramerikanernes glød med det sjette målet de scoret. Innbytter Schürrle, på det 69. minutt, setter en stopper for den mest elegante kombinasjonen av tyskerne. 6 - 0 foran Tyskland.

Ti minutter senere (på 79. minutt) gjør Schürrle en dobbel. Etter en fantastisk pasning fra toppen berørte tyskeren først ballen, og med det andre kraftige slaget fra det brasilianske straffefeltet sendte han ballen inn i de nærmeste ni. Sportsprosjektilet traff tverrliggeren og krysset Cesars mållinje for syvende gang.

De enorme feilene i Brasils forsvar skjedde fordi alle de søramerikanske spillerne var ivrige etter å score minst en gang. Det er verdt å si at de lyktes helt på slutten av kampen. Først i det 89. minutt førte nok en feil i forsvaret til Brasil til at Ozil gikk en mot en med keeper Cesar. Imidlertid kom tyskernes slag nær innlegget. Brasilianerne scoret i neste angrep. Oscar taklet den tyske forsvareren og keeperen i sekstenmeteren. Det skjedde på det 90. minutt av møtet.

Sluttresultatet 7 - 1 til fordel for Tyskland sender europeerne til verdenscupfinalen, og brasilianerne må nå nøye seg med en kamp om tredjeplassen.

Det tyske laget spilte fantastisk fotball. Overdreven akademisme i tidligere kamper ble til en monstrøs destruktiv angrepskraft i semifinalemøtet. Dette spillet vil for alltid gå inn i verdensmesterskapets historie som et pedagogisk verktøy for fremragende fotball. Og prestasjonen til de brasilianske spillerne i semifinalekampen i verdensmesterskapet i 2014 kan sees på som et tydelig eksempel på hvordan du ikke kan spille fotball.