Hvor Mye Koster Cristiano Ronaldo

Hvor Mye Koster Cristiano Ronaldo
Hvor Mye Koster Cristiano Ronaldo

Video: Hvor Mye Koster Cristiano Ronaldo

Video: Hvor Mye Koster Cristiano Ronaldo
Video: CRISTIANO RONALDO was just going out for tea and this happened...Manchester United 2024, April
Anonim

Tallene som figurerte i sommer i diskusjonen om overføringsepos Cristiano Ronaldo provoserte mange forskjellige følelser. Dette er sinne og sympati for ledelsen i Madrid fotballklubb, og misunnelse av fotballspilleren selv.

Hvor mye koster Cristiano Ronaldo
Hvor mye koster Cristiano Ronaldo

I følge ulike informasjonskilder varierer kostnaden for overføringen fra $ 100 til $ 160 millioner. For mange virker til og med den nedre linjen i dette området for høy. Disse pengene ville være mer enn nok for Real Madrid å kjøpe flere klubber i det spanske eksemplet. Men hvis du ser på europeisk fotball fra et økonomisk synspunkt, viser det seg at kritikere og Real Madrid selv har en tendens til å undervurdere toppspillere som Cristiano Roland.

Etter at fotball ble en showvirksomhet, ble ikke spillerkjøpseffektiviteten lenger målt i assist og mål alene. Fotball har blitt et massespektakel, som trekker oppmerksomhet mot spesifikke helter. Den portugisiske Ronaldo er en av de mest gjenkjennelige spillerne i verden i dag. Derfor estimerer Real Madrid, som tilbyr 100 millioner dollar for det, ikke bare det kreative hodet og de lekne benene til en fotballspiller, men også for en ny del av markedet, som, hvis det lykkes, vil kunne dekke det med en gang.

I løpet av de første fem årene av begrepet "galacticos" vant "Real" ingenting, men mer enn doblet overskuddet: fra 138 til 292 millioner euro per år. Det er ikke et faktum at hvis Real ikke hadde utviklet og implementert begrepet "galacticos", men tok mange titler i løpet av denne tiden, ville veksten i inntektene ha vært like betydelig. I følge Daily Telegraphs beregninger, vil Real Madrid og dets tekniske sponsor, i tilfelle overgang til Ronaldo, motta rundt $ 50 millioner fra salg av T-skjorter alene.

Deloitte-økonomer som årlig foretar en grundig revisjon av fotballbransjen, hvis de kritiserer klubber for høye lønnskostnader, mener de spillere på mellomnivå. Etter deres mening vokser lønningene til fotballspillere i samme takt som stjernenes lønn - men "middelbønderne" har mindre innflytelse på veksten i markedet. Toppfotballspillere, til tross for økende lønn, fortsetter å motta færre stjerner fra Amerikas beste sportsligaer, Formel 1 og golf. Dette betyr at inntekten og verdien til de ledende spillerne i verdensfotballen, som har etablert seg som den mektigste sportsbransjen, har rom for å vokse, og dette er uunngåelig.

Anbefalt: