MFM-2015 Hockey: Hvordan Kvartfinalen I Russland - USA Ble Arrangert

Sent på kvelden 2. januar, Moskva-tid, spilte det russiske ishockeylaget kvartfinalekampen i rammen av verdensmesterskapet for ungdommer. Russernes rivaler var jevnaldrende fra USA.

MFM-2015 hockey: hvordan kvartfinalen i Russland - USA ble arrangert

For å identifisere vinnerne i MFM kvartfinalekamp 2015, måtte Valery Bragins avdelinger flytte fra Toronto til Montreal. Det var på arenaen til den berømte Montreal Canadiens-klubben at russerne måtte overvinne motstanden til en av hovedfavorittene til ungdomshockey-verdensmesterskapet - amerikanerne.

Den første perioden for det russiske landslaget var vellykket. Amerikanske hockeyspillere brøt ofte reglene. Dette førte til at amerikanerne spilte i mindretall i halve perioden. På 3. minutt av møtet innså Ivan Barbashev den numeriske fordelen med to spillere. Russland tok ledelsen 1: 0. Videre fortsatte amerikanerne å foul igjen. Resultatet var det andre målet mot det amerikanske laget. Alexander Sharov i det 16. minutt opprørte amerikanerne igjen. Pucken ble hamret rett etter utgangen av neste straffetid for den amerikanske hockeyspilleren.

I den andre perioden la amerikanerne til betydelig. Raske angrep om og om igjen fant sted på de amerikanske spillerne. I det 33. minutt lukket Anthony Di Angelo gapet med et langskudd. På tidspunktet for målet var russiske hockeyspillere under antall. Etter det fortsatte amerikanerne å skyte mye på Shesterkins mål, men keeperen vår var pålitelig. Det er verdt å merke seg at de amerikanske hockeyspillerne "kastet" russerne tre ganger i løpet av den andre perioden.

Amerikanerne startet den tredje perioden aktivt igjen, men det første målet i perioden fløy inn i porten til utenlandske hockeyspillere. Sergei Tolchinsky i det 42. minutt førte det russiske landslaget foran (3: 1). Da begynte russerne systematisk å bryte reglene. Dette var på grunn av amerikanernes høye press og den totale spillefordelen til sistnevnte. Slik aktivitet fra det amerikanske hockeylaget ble belønnet med en ny puck i vårt mål. I det 49. minutt reduserte Zach Warenski igjen gapet mellom amerikanerne til et minimum. Resten av perioden var russerne utelukkende i defensiven. For hele spillet reflekterte Shesterkin mer enn førti skudd av amerikanske spillere. Dette spillet til keeperen har blitt en betydelig hjelp for hele landslaget i å beholde vinnerscore. Praksisen med å erstatte keeperen med en sjette feltspiller på slutten av møtet hjalp heller ikke amerikanerne. Russland holdt ut og vant 3: 2.

Valery Bragins anklager spiller neste kamp i turneringen 4. januar. Russernes rivaler i semifinalen blir det svenske landslaget.