Hvordan Stanley Cup-finalen Endte

Stanley Cup-finalen er en serie uavgjorte i National Hockey League-sesongen, hvoretter vinneren av det ettertraktede pokalen bestemmes. To mesterlag kjempet mot hverandre: New Jersey Devils og Los Angeles Kings.

Hvordan Stanley Cup-finalen endte

I det første spillet av Stanley Cup-sluttspillet i Newark, slo Los Angeles Kings sine rivaler 1–2. Helt i begynnelsen av møtet, i den første perioden, sendte Colin Fraser treffende pucken inn i portene til New Jersey-teamet. I den andre perioden utlignet Anton Volchenkov scoringen. Den tredje perioden gikk uendret, men på overtid tok Los Angeles ledelsen.

Det andre spillet endte også til fordel for Los Angeles Kings. Med samme poengsum 1: 2, overga New Jersey-spillerne sitt mål. Den første pucken gikk i Devils-målet fra motstanderens forsvarer Drew Doughty. I begynnelsen av tredje periode spratt New Jersey tilbake. Sluttresultatet ble satt på overtid til fordel for Los Angeles av Jeff Carter.

Den tredje kampen i Stanley Cup-finalen ble avholdt i Los Angeles. Teamet med samme navn beseiret sine rivaler med en score på 4: 0, og økte dermed ledelsen på poeng i serien: 3: 0 til fordel for Los Angeles Kings.

Først i den fjerde kampen klarte New Jersey å begynne å hente inn. 6. juni snappet laget ett poeng i serien gjennom en 1: 3-seier over Los Angeles. Interessant, alle mål ble scoret i tredje periode. Patrick Eliash, Ilya Kovalchuk og Henrik markerte seg. Drew Doughty prøvde å utligne, og traff motstanderens mål med den eneste pucken.

Neste kamp, "New Jersey", bekreftet at de hadde til hensikt å kjempe om Stanley Cup. Los Angeles ble beseiret igjen, denne gangen 2-1. Spillet ble spilt i Newark og var Los Angeles Kings 'første borte nederlag.

Det avgjørende, siste spillet i sluttspillet til Stanley Cup fant sted 11. juni 2012 i Los Angeles. Angred av tidligere nederlag, møtte Los Angeles Kings to mål fra Jeff Carter og to fra Trevor Lewis. Adam Henrik fra New Jersey Devils skulle ikke gi opp og markerte målet med et mål. Men dette raset bare Los Angeles ytterligere: Dustin Brown og Mathieu Green satte sluttresultatet 6: 1. Stanley Cup-finalen endte med at Los Angeles vant 4-2-serien.