FIFA World Cup: Hvordan Colombia - Hellas Endte

Kampene i kvartett C på FIFA verdensmesterskap i Brasil startet 14. juni. Det første spillet i gruppen fant sted i byen Belo Horizonte på Mineirao stadion. I nærvær av 57 000 tilskuere spilte det colombianske landslaget med det greske landslaget.

2014 FIFA World Cup: Hvordan Colombia - Hellas endte

Kampen begynte med angrep fra det colombianske landslaget. Høye hastigheter, pressende og ønsket om å score en rask ball - alt dette ble tydelig sett i sør-amerikanernes angripende impuls. Resultatet av en slik start var et tidlig mål av Pabla Armero i 5. minutt mot det greske laget. Etter en elegant kombinasjon sendte den colombianske forsvareren ballen i mål utenfor det greske straffefeltet.

Etter at målet ble scoret løsnet colombianerne grepet litt, og første omgang endte med en minimal fordel for søramerikanerne.

I andre omgang gjorde det greske landslaget lite i angrep, til tross for at europeerne trengte å komme tilbake. Colombia spilte på rad, og gjorde ikke superinnsats for et andre mål. Imidlertid skjedde målet. Den argentinske River Plate-spilleren Teofilo Gutierrez sendte den andre ballen i nettet til det greske laget. Det skjedde i det 58. minutt av spillet.

Etter nok en innrømmet ball ble grekerne litt mer aktive. Men bortsett fra å treffe tverrliggeren til Gekas i det 63. minutt, husket ikke fansen noe spesielt.

Spillet kom til sin logiske konklusjon, men poengsummen økte igjen. På den faste tiden gjorde James Rodriguez en ødeleggende poengsum. Som et resultat vant Colombia en rasende seier over Hellas 3 - 0.

Colombianerne scoret de tre første poengene i verdenscupen, og viste dermed sin styrke. Det er nødvendig å ta hensyn til det faktum at flere ledere av sør-amerikanerne ikke deltok i kampen. Så Guarin var fraværende i støttesonen, og en av de beste spissene i verden, Falcao, var bare på tribunen på grunn av en skade han fikk før mesterskapet.